失業貸款苦主苦等交流區

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
咁就唔知喇, 不過有時間就諗下點樣整到張住址證明出嚟, 反正交咗form都要等唔知幾耐, 而且申請得既都唔會想佢唔批俾你
Pish
假切你係A銀行出糧 你要交 三個月2020年出糧紀錄
因為用嚟support你個借貸額

之後再show 埋最近兩個月冇收入紀錄(同一個戶口嚟)

你有齊再去第間銀行申請就得
我成身都係肌肉 中銀班hotline班cs自己小心
雖然你比人撚到仆街,不過唔關你啲肌肉事
問下佢地 兩個月後自己申請會唔會等咁耐
平時講就講得多
估唔到今鋪真係等到佛誕
有ᴍ̆̈ᴘ̆̈ғ̆̈係未可以收得皮
yes一定要一樣
咁你中銀戶口 要呢兩個月冇出糧紀錄
深夜條hotline都有人聽?!
諗住而家日日打去屌9佢 反正無工返得閒
咁你中銀戶口 要呢兩個月冇出糧紀錄
咁就真係食得屎DKLM 垃圾正苦🥲
依家係借錢唔係佢派錢。
借都咁難
就算係出面借…月薪又唔夠最低要求。
為咗八萬蚊…仲要唔知幾時先申請到…
要兩個月連工都唔返…連最後嗰兩三千蚊一個月都唔可以搵…咁就即係我食大自然等死
諗住而家日日打去屌9佢 反正無工返得閒
我仲有啲勁低人工嘅PT…岩岩返左幾日。
咁要叫佢轉左去HSBC出糧先…
同埋真係比美心累死…上個月已經辭咗職出晒糧…
唔知做乜無端端前日又入咗30幾蚊俾我…搞到今個月有入薪紀錄…R晒頭

笑左
正常人係咁諗

銀行唔係
份工4月已經冇做(地盤完工) 諗住6月申請 舊年至今年都有恒常收入兩萬零咁
5月頭開始番foodpanda送外賣
上網睇兩萬零果個應該係恒常收入 4月開始冇
咁我番foodpanda幫補 睇佢準則係唔影響個審批資格
有冇人同我情況差唔多?打去hotline打極唔通
出糧一直都係中銀出 諗住申請番中銀
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞