失業貸款苦主苦等交流區

1001 回覆
12 Like 9 Dislike
https://lih.kg/2520359

綜合各討論區暫時情況:

1,4月28~30日申請嘅巴打都仲有人未收到錢

2,5月1日後申請嘅巴打大部份都未有消息,當中更有好多連上咗按證未都未知

3,5月7日轉已接納 or 專員表示已上按證嘅巴打,有部份仍然苦中

4,呢兩日都係以HSBC同行山申請人收到錢為多數

5,ZA巴打收錢人數不多,但識員比較有交帶

6,江湖傳聞HSBC同行山收到第三個SMS之後,就離收錢不遠已

7,BOC各條線因為尋日比人打爆咗,所以今日打極都唔通

8,據小弟統計,辦公時間後(即5~8點),為派彩及收SMS高峰期,呢段時間大家可以多D上APP查戶口
啱啱沖完涼,thank you你

from唔好問點解,ok巴打
No 洗 thank啦,大家幫大家,等於大家幫自己

有冇巴打好似我咁
隔一陣就上ebanking望下
再咁落去我覺得我會變焦慮症
忍到手嘅咪一獲過9點先睇囉,反正有就有㗎啦,唔洗攪到自己心情唔好嗎
ZA交帶條撚,全部銀行得佢可以全程一個通知都冇
渣打28號申請
一個sms 都無
尋日仲無啦啦話reject 嚇死我
野去佢話gen 錯信dklm
請問渣打點check status?
打俾第一日叫你補文件條友
有冇人試過幾間銀行都申請 睇吓邊間快啲
睇完,戶口結餘$180
要唔要還ga?
你咩環境啊
呢度za手足好似得你有咁好待遇
一個通知都冇收過,全部係要自己成個怨婦咁追先知
Btw乜唔係上星期有人打比你話交左上去啦咩
Za好亂
文件好嚴
Cs講嘅資料唔同
尋日話交左上hkmc
今日問話等待緊交上去
真心唔明咩叫等緊交上去
飛鴿傳書?
我都決定做醜人算
做好人唔追佢比佢地當狗咁撚
咁講法,其實今日先係第一批上按證
有消息上嚟講聲 我應該跟你尾
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞