[最後直路] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
真係睇大家對個球員同球隊有幾熟悉 其實係應該要分到個問題出於球員能力定陣式
正常
緊係全力打到猁落歐霸
佢應該學泰利 做下助教 留低虛心學習下
男人能屈能伸 互相欣賞學習先有進步
唔洗一味要做一家之主 有佢講冇人講
同埋我地之前有打同位置既法比

大部分球迷都會將佐同法比歸同一類
Even 其實佢地場上面既作用完全唔同

法比果時可以係final third做助功入波
加上佢啲長傳真係準同毒過佐 同有哥達claim曬啲入波

佐呢家久唔久都比到啲lop pass 但比前面班人敗家曬
唯一可以顯眼 可以番身既野都冇埋
主帥轉助教太柒啦
英撚legend點會咁做 杜蛇一定比人釘死
佐助攻力同法比差兩班
法比防守力同佐差兩班
班白卡用下腦睇波啦 真係望住部電視當睇左
佐遮線同逼搶都好左好多
幾時現身夾擊搶控球權向前傳球都好考智慧
仲要其他隊都知佢係進攻起點命脈 長期搵人係佢附近圍佢夾佢 你估咁易踢咩

題外話 所以有個傳控後衛幫輕佐係好緊要 中堅一定要買人
不過兩個真係唔同類
英超歷史第一次還剩3️⃣輪的情況下,降級球隊全部確定:

錫菲聯
西布朗
富咸

第一次咁早收工
總係覺得呢D訪問
有D內容可能球會要佢講或者俾D guidelines要佢講
見佢黎左差唔多一年
可能英人白人再加外表
感覺上球會想打造佢做一個well-presented發言人
前四已經穩
足總盃有暗湧
歐聯更加係奇蹟
班傻閪唔諗吓法比打佐個位 祖宗都要拎出嚟比人插
係 但真係唔係個個都有踢波會研究戰術 咪會出現㞋
sasuke
我覺得可以等下季啲傷兵出返哂嚟再觀望下
但啲人見佢而家喺利踢得差就否定哂佢以前喺拜嘅成就都痴撚線
正常都會棄呢場啦
用正選打頭尾場
以前轟做呢個位嘅係世三
睇吓佢troll成隊好頂癮
干二要用吾皇同呀毒 逗住
唔同呀

但你會明勁多人將佢同佐歸同一類

法比去到我地車之後
真係發揮既地方都仲係係final third 比key pass
久唔久會入埋禁區走位射波
有個巴打講得好中
杜曹教PSG同車係有分別
車球員係會無私奉獻 就如前場無條件跟套戰術去打
Timo咁勤力球員唔多 軌應該要珍惜買到佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞