[最後直路] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
今場輸5:0
Chelsea are also expecting an extra £4m income from the sale of Victor Moses to Spartak Moscow but it depends on their last two games: goal.com/en-gb/news/liv… #CFC 求生性
張圖幾時
無錯
輸足總盃我已經好撚傷心,輸3:1直頭唔想做人
應該舊年歐霸8強定4強
我記得Kai入完波仲好似死老豆咁笑都無笑
個心去咗車
輸足總盃我個心已經碎咗

1:3見住Sake入負碌波我直接精神衰弱
Unless there's a 10 goal swing on the final day in Russia, Victor Moses will be off Chelsea's books after a nine year spell under contract here.

穩啦應該
唔死真係可惜
我寧願對3次皇馬都唔想對阿仙奴
千祈咪買條垃圾
對上輸主場已經係2011 5比3 個場,如果今年又攞歐聯又唔怕輸多次喎
打皇疤下體六次都無對2次阿狗咁難
聽晚送佢一程
講真 如果今場都輸埋 我都唔知點算
買到馬昆老師我剃4MM又點話
剃光頭咪算 8mm同4mm咪差唔多
禿頭都唔驚,其他野仲難到你?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞