[最後直路] 車路士球迷討論區

1001 回覆
3 Like 4 Dislike
佢地眼中嘅中場應該得兩種 一係好似mm咁進攻類 一係好似毒咁用跑動嚟防守
支奴專用葉劉
鷹仔可唔可以講多啲424同埋第4中場
排蘇馬同lenglet先過佢 就知甘狗係私怨撚
打錯皇馬粒字仲要出好耐
西班牙執到啦 有中堅用
Pau + Laporte 可以玩到1-2個盃
唔識唔緊要 唔好沖出黎啦大佬
有啲人鍾意二元對立
其實最大嘅原因係咁
國家隊一選定咗,除非一直無得出場,否則就一世

個國家隊領隊越成功,同佢唔啱嗰d球員個國家隊生涯就越慘
有Pau Torres同拉樸迪兩隻左腳中堅,加埋拉膠,個後防唔錯
我覺得都關關地毒事
好多人都覺得毒好搶得就係打防中嘅最佳人選
到沵嚟到,sarri ball對毒嘅定位就係右cm,單防中一定係佐
開頭佐踢得好地地咪大家相安無事,但季中對面開始針住佐嘅弱點踢,佐表現越嚟越差,啲人就開始覺得佢冇料但霸住個單防中位,再加埋毒踢rcm又有啲進退失據,冇前兩年咁sharp,而sarri又冇轉過個排陣,啲人咪開始將對毒嘅唔抵轉而哂去佐度,覺得毒跌watt係因為佐
講到尾就係啲人覺得防中就係應該硬橋硬馬,或者好似毒呢類滿場飛,regista呢類就唔明架喇
唔會平反到架啦 佐踢得好嘅嘢精華show唔到出嚟 對白卡黎講當年佐有份迫害法比 又搶左Kante個”防中”位 射12m又唔係大大力ban 所以佐係永遠唔會平反到架啦
又唔係全部關係咪要毒呢種先叫好嘅 大把人欣賞影帝啦
事實係好似你咁講個時對面就咁針住佐黎打 狂揾人拍住佢就無限中出我地 而佢自己都冇辦法單人匹馬咁一扭幾(本身唔個類型)
怪就怪沙蛇個時死用一個陣 (但係我又覺得個時嘅陣容冇乜可以點揀)
今年佐狗連數據都贏埋
同埋白卡睇野係好撚片面 佐同天神呢啲靠位置感同預判搵食嘅球員係比賽highlight 方面特別蝕底 佢哋覺得Kante走嚟走去搶波先係”防中” Zouma失位之後靠熱誠飛鏟補救就係勁 總之show唔到精華嘅都係垃圾
其實佐心理質素好高
有期踢得差 到踢返出成績都繼續有人屌
面對外界咁大壓力都無退縮過 近半年仲進步左
皇馬次回合吹雞完場攰到跪係度 佢付出絕對唔比任何人少
好想佢贏歐聯吐氣揚眉
佐你會成為我轟歷史
放心 我地準備輸完俾支奴就直接崩盤 希望文囝拉多啲筋 到時候係個網到拎波出黎都輕鬆啲
就睇近兩場聯賽用童裝就見到分野
唔係踩童裝 佐係有實力同智慧控制中場 經驗又夠
依啲球王片都未必睇到
冇身形 冇扭波 冇速度 冇射門都做到世界級中場 扭曲佢地一路以黎對足球嘅認知 佢地接受唔到
辛尼唔算,當年嘅傑斯寧最慘
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞