GME 165

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
其實d鳩頭日日都嗌ss真係好on9
老實講句揸左咁耐
睇住佢日日中國鐵塔式移動都已經好冇癮
仲要有班友日日鳩叫都唔知做乜春

回應番主題
唔贊成有ss位Ching既問題我都有諗過
係咪真係平晒倉已經冇得玩
但老實如果係咁而家唔會係呢個價錢
亦唔會每日交投量小得咁可憐
不過呢樣亦都有可能係HF低位已經買入左好好好大量股票而慢慢平番,呢個都有可能
不過都係信同唔信既姐,反正而家任何數據都可以係假

至於d所謂咩rules咩dd我覺得都係當強心針比希望大家
因為咁多所謂條款消息,而家200都過唔到,真心好難令人相信呢啲係有用

所以呢件事到而家只係賭佢冇平到倉,或者真係冇人放,不過老實講句都冇咩可能

就算要平,都要係逼一大堆HF一次過平先會有一飛沖天既可能,就算當真係未平都好,佢可以有一大堆方法唔平倉而你又冇佢乎

老實講句都好灰下,不過唔等都等左咁耐,咪睇埋落去囉

都好欣賞個位Ching理性地討論點樣冇ss
所以我覺得現時呢個價位係買未來gme成功轉型做電子商務
當然以gme呢個不合理走勢既股黎計 有任何好消息都可以有大波幅動
咪學d人話齋搏佢係下一個Amazon 都冇死
當你200蚊入,唔好2000當1000,都5倍啦

不過我睇左咁多晚黎講佢d動態實太過弱智
可以有幾日中間十幾蚊波幅最後收番開巿價
日日幾%換手率加極低量成交持續成個月而個價又唔大升大跌
買又唔升賣又唔跌咁真係唔知佢做乜撚
不過我真心都冇咩期望,都係望真係可能有一天我打開個app朱先到突然幾百%
如果唔係咩都冇意義,因為根本冇任何野逼到佢平倉,同埋佢根本冇後果,所謂比息,咁低息佢都唔怕比
同埋最憎個d懶樂觀咁咩幾耐都唔怕一定會ss個d弱智,成件事根本係要快刀斬亂麻,拖得耐d個個放晒佢怕閪冇貨平咩
有冇發現reddit 叫親所有人hold 住某個價位/日子 都多數觸發到魔關羽
呢個又係一個on9點
成日ssr ssr,根本冇作用
唔駛直接short 都可以挫低個價
所以我冇睇淡過gme 係睇佢長遠有好發展 高層夠料 水喉又有redditer 等等既老散 但係ss 我覺得冇咩可能會出現 機構唔會同你日日俾息 點解一開始cit 蝕蝕下錢變賺錢我就係認為cit 係483蚊高位再put 賺得返俾既息走埋場

所以我上面咪話有莊間唔時夾上又洗落去cap水
其餘個莊唔做野既時間咪係度妹
所以我認為ssr多數都係個莊玩完既後果而唔係一堆ss開始 唔見有咩因素基於ssr可以利好 ss
唔明你講乜
SSR 係由1XX short 落去40 蚊個陣講
因為HF 主要用naked short 黎挫個價落去
同SS 完全無關
所以要ss第一樣就係要夠多票同埋莊唔玩嘢
佢地挫個價落去就係要低價去cover short 先有ss
我係指依家「間唔時夾上洗落」呢種行為觸發既ssr
唔會利好ss 發生
成個系統攬抄左,升幾多都無撚用
我準備左成斤花生,你地繼續。
好少可盤前升咁多
睇黎今晚有野睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞