GME 165

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
唔俾control number 點 vote?
DFV無出聲咪繼續囉
幾時到期?
TSLA 升都唔關業績事

F 其實係幾好
今年財報都唔錯
但佢睇升十倍就真係誇左D
有D broker 係咁樣做
可能唔想俾錢join 人地d proxy vote service

但點都好, 你只有信佢
仲有好耐
擺住先
就係tsla成日炒車,搞到啲人唔太敢掂ev版塊

F算唔錯,呢幾個月個市咁差,佢自己都好多利空,但股價都企得硬
我睇去到最差$3x已經好滿意,無諗咁遠10倍
依家等vote result
等9/6 會員大會
無乜可以做
Sofi 投票

親愛的會員,
您好, 有關將於2021年6月9日舉行的 GameStop Corp年度會議的事宜,投票指示表己定於 2021年5月17日(今天)下午 至 2021年5月18日 (星期二) 向會員透過 SoFi HK 應用程式發佈。*此適用於截至記錄日 (2021年4月15日) 持有GME股份的股東。
SoFi HK 應用程式登錄後將彈出說明表格,符合條件的成員可以於2021年5月24日(截止日期)或之前通過SoFi HK 應用程式表格進行投票。
投票議程:
· 選舉董事 Election of Directors
· 高管薪酬諮詢投票 Advisory Vote on Executive Compensation
· 批准任命獨立註冊公共會計師事務所 Ratification of Appointment of Independent Registered Public Accounting Firm
有關詳細信息,請參閱<投票說明表>中隨附的委託書。
提交投票指示經處理後,確認電子郵件將於3至5天後發送給客戶。 在投票程序完成之前,我們會繼續跟進直至投票完成為止。多謝。
此致,
香港SoFi團隊
你有冇inbox佢,佢email都好快手
我email問咗一句,佢一有update 就係咁覆我快啲問
牛牛 9 成投唔到要靠其他
支牛堅廢
19/5 佛誕

緣份到了, SS 自然會來

好似真係問咗先畀
詳情唔知
而家仲未有得投
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞