GME 165

1001 回覆
17 Like 11 Dislike
我就認為1月被蟹果班paper hand,應該係3-4月溝哂貨到180-200就走左啦。
現在明知GME係高風險股(每日波幅可極大),仍續繼坐貨ge果班人(不論買入價幾多),都係真心等緊SS吧。當然其中不乏投機主義者;或想睇HF仆街的1股花生友,但大家都明白SS時個價會係幾何級數上升。
所以我覺得500/800係心理關口多於實際普遍人的目標價,它像是大家心中的一個指標,用來分便GME是否進入SS階段。(純分享非投資建議)
現在明知GME係高風險股(每日波幅可極大)
X69420
但其實唔係應該要喺24號之前還返啲正股嘅咩
係咪代表24號之前都會升?
牛牛仲未收到proxy number 個堆野點搞
我覺得500基本上已經走一大批
我就認為1月被蟹果班paper hand,應該係3-4月溝哂貨到180-200就走左啦。
現在明知GME係高風險股(每日波幅可極大),仍續繼坐貨ge果班人(不論買入價幾多),都係真心等緊SS吧。當然其中不乏投機主義者;或想睇HF仆街的1股花生友,但大家都明白SS時個價會係幾何級數上升。
所以我覺得500/800係心理關口多於實際普遍人的目標價,它像是大家心中的一個指標,用來分便GME是否進入SS階段。(純分享非投資建議)

多謝巴打分享睇法
不過最近係無乜波幅,悶到咁都唔走至係真SH
dark pool 個D 都係正股
不過係被圈住係EXCHANGE 外的正股
我覺得佢地轉左玩法
想悶到我地放股
轉用供

Btw 95% 現金等緊時機 ALLIN
放心啦我之前都講左唔 ALLIN ,只有兩個條件完成先會。
均價幾十蚊,擺下有咩所謂
而且佢表現好過手上嘅Tesla
I mean見過前期高山低谷的情況後,都重夠薑長坐的人。不過很認同160無限輪迴了一星期是個非常可恥的玩法~明顯有人操縱股價啦。因此傻散表示只好長坐菩提樹下佛系等待靈魂成仙直飛月球。
日日開巿=收巿
仲有半粒鐘 我要入貨呀
邊兩個
Gme爆上會連帶好多隻都爆
唔好all in
應該能力範圍下用其他收入, 不斷roll 大個股數
收到風 今日SS機會極大
Source: LIXXX
仲有半個鐘就要to the moon
AMC已偷步升空
一陣到GEM
你想跌多次到40?
二弟成日偷雞ss 做大佬真係心淡
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞