黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你 x 綜藝玩很大討論區(18)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
認同唔多唔小係關小鬼事
但大部份佢自己本身都有好多粉絲
係肌餓入面人氣仲勁過豆花妹

所以而家我都覺得係靠自己
同埋佢仲要幫屋企人還債
佢哋係好熟,記得鬼哥第一集佢都有去幫手,有一個鏡頭係鬼哥同kid畀人叫咗去做任務,佢望住佢走嘅眼神就知佢哋真係好朋友嚟
威廉如果唔係要去食尚玩家可能都會去7周年

係一個性格幾好又同小鬼好好朋友嘅藝人
頭先我網一網三國個邊既人多到…
又納豆 王少偉 哈考全 花花 風田 張立東
瑪莉 teddy 咩魚哥 威廉 李易 多人度…
太誇張

但當然第一順位理想我覺得坤達
我覺得佢比較同kids 比較有火花
3秒達達
三國嗰邊太多人成班圍埋唔知睇邊個好
我諗佢哋成班去爬山,紅隊有同佢傾過,但佢又去玩很大,木曜又小咁個人咁,唔知佢會唔會去
認真威廉可以轉過黎同坤達長短週
三國智佢表演唔到 有張立東同風田
威廉有食尚玩家好似成日出外境
我以為俾藍藍主持
好似係佢,風田同Dora
佢同風田就一定有,其他嗰啲就應該睇邊個得閒
thanks 我而家先知
其實好慘小左個兄弟個種痛
鬼哥勁多真心朋友,坤達嗰啲fd到

仲要坤達個人其實幾內向,啲感情都收收埋埋咁,佢之前講過佢同鬼哥真係可以一有事就去對方屋企嗰種朋友

仲有楊子儀又係可能佢同鬼哥唔係最熟嗰批,但我諗佢都真係好傷心,佢係完全唔想表達有幾掛住佢嗰種人,但我諗佢應該唔係唔傷心,係可能太傷心唔將啲情緒攤哂出嚟

你睇佢去玩很大有次累咗全隊都直接喊,就知佢個人好真
楊子儀好似有講佢個陣去旁聽楊子儀上緊既堂
佢娛百個陣同楊子儀好似好好朋友
一直到台語我上讚演一段短劇兩個都喊晒

身邊老師都喊出黎
我自己覺得係逃婚100次結局
喊戲係好西利個段之後我明點解李千娜話佢識做戲
唔係佢凈係打左呢句
只係睇埋前後歌詞同成首歌嘅意思更加心酸
掛住男朋友都唔可以咁直接

Cat 666?

繁體字
峮峮好慘
好難可以有一個藝人走咗一年都有咁多人掛住佢
諗返起一年前一打開ig
全部都係親友fans對佢嘅思念嗰個畫面
鬼哥 你真係好成功
願你喺另一個星球安好
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞