黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你 x 綜藝玩很大討論區(18)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
明既 但唔好大抑壓自己
最好有咩都講出黎
難得有一個平台仲可以圍爐
cnn 報導佢已經證明左比佢想像中更加紅
只係本地台灣人唔覺得但海外人認為係集體回億
特別係新架波同香港人更加有同感

雖然短暫36年但最後玩很大同野人7號
如果你有留意小鬼分別做左月光寶盒既動作
唔知有意定無意但同封信講既一樣
無論大家身處邊度佢都會用作品陪伴我地

呢幾日聽平行時空
諗翻"逃婚一百次"同"想見你"
可能憲哥今次真係想退呢,老實講,如果坤達做唔到,威廉都ok

威廉係三國智個邊同張立東仲有風田

感覺坤達冷面笑匠同kids 火花大d
佢呢班兄弟接手應該係最好
但我諗佢哋都要考慮好多嘢 責任好大咁
節目已經7年小鬼短短加入左2年
大家都好似一家人後期仲同好多唔同嘉賓變朋友
其實好西利 一般人好難做到咁樣

但我覺得康哥同坤達 x kids 憲哥咁樣先比較火花
係李懿
係,仲話佢間屋租嚟打麻雀唔係住
之後去李懿老家都好笑
不過我之前都以為kid係遊戲王開始同鬼熟
但係娛百果陣見kid d表現似想埋隻豬堆多d
不過最好笑果次係遊戲王kid鬼一隊 一野爆蝴蝶頭 搞到佢爆mic
如果唔撞期既話我都想坤達做小隊長
但坤達同KID一樣係木曜主持人
而KID成日因為拍玩很大缺席木曜星期四個LIVE,係有武肺同鬼哥走左之後個期先冇咁撞
如果坤達做埋可能就6個主持一次過缺席2個
支那憲個期又未必就到
好似李易咁講小鬼既朋友可以令玩很大做多5 - 6年
輪住做慢慢再揀下一隊長可以同kids 夾到
有機會可能江宏傑

當然最好係坤達有種同kids 同小鬼唔一樣既火花
d cm都係講緊以前有鬼嘅娛百好好睇好好笑
陳漢典都可以因李千娜都去左大熱門
因為被爆零九叫經紀人接多d 活動同代言想賺多d錢
嫌主持費小同爆工作唔認真觀眾都有留言叫佢離開
而佢都好似唔打算續約
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞