黃鴻升(小鬼)— 紀錄每個人口中的你 x 綜藝玩很大討論區(18)

1001 回覆
27 Like 5 Dislike
我都想去
佢既笑聲
我支持峮峮 失去自己心愛既人已經好難受
認愛都唔可以 太殘忍
作為女朋友但唔可以係正日悼念男朋友
仲因為前女友光環大到蓋過佢

我覺得真正需要關心係佢
btw 肌餓係台灣收視唔錯
因為佢 我都開始睇肌餓

形容得好貼切
啱啱鬼哥走咗冇耐就已經有人追擊佢,I g pm佢同係y t直接話佢

嗰陣我記得許維恩有出過聲撐佢
睇kid個I g見到佢哋玩得咁開心,我諗鬼哥見到佢哋咁開心都會開心

而且小葉姐又喊,話覺得有好多遺憾好多愧疚
喪偶其實好易有抑鬱
同佢講聲聲加油都好

好容易大家撐過一年
家人同情侶比起我地痛苦一百萬倍

希望大家為小的鬼關心一下佢
我之前有去佢y t撐過佢 ig有pm佢同佢講加油

希望佢唔好太介意啦

其實佢咁公開我又真係覺得冇咩問題,一陣唔公開又唔得,因為我覺得鬼哥周圍嘅人都知,唔出聲又唔知點,而且佢唔講其實會好辛苦,因為太壓抑,明明好唔開心,又唔可以講話我男朋友走咗
會好辛苦,講咗起碼舒服啲

而且佢應該係啲內向嘅人,唔講9成會有病
最新Kid I g佢都有講話唔係好撐到,叫小董幫佢撐,又叫kid幫幫手
都唔知有咩好話 台灣啲酸民真係好mean
https://www.instagram.com/p/CT47MpFBZi_/?utm_medium=copy_link

需要你 我是一隻魚
水裡的空氣 是你小心眼和壞脾氣
沒有你 像離開水的魚
快要活不下去 不能在一起游來游去
峮峮
我都係 仲有星光雲
之前峮峮接受訪問嗰陣話冇辦法睇鬼哥嘅片
同埋佢recover嘅方式係唔提佢
我諗係之後佢接左星光雲既主持同肌餓掛
唔太明點解接受唔到人地名成利就
佢改左?
依家淨返
水裡的空氣 是你小心眼和壞脾氣
等我都睇下肌餓支持峮峮先
佢名成利就 小鬼係另一個星球先會安心
啲酸民覺得佢靠鬼哥個名先接到job
完全無視佢嘅努力,所以佢要再出多啲力,真係好攰
https://star.ettoday.net/news/1810586

原來佢係三哥同埋原來佢有應承做伴朗
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞