[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (74)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
仲未公佈第三場循環直播安排
丹尼不嬲LW
丹尼>廢7
https://m.youtube.com/watch?v=uB4gW-zaDeI
14年前嘅母親節
郭子龍都係講精華好過講波
同埋全部好多人睇
好多波入又打大交
講精華做訪問報新聞都好過講波
https://m.youtube.com/watch?v=uB4gW-zaDeI
14年前嘅母親節
郭子龍都係講精華好過講波
同埋場波好多人睇
好多波入又打大交
講精華做訪問報新聞都好過講波

唔好再講波 啲假笑頂唔撚順
難得今季流浪形象正面返少少
如果真係fans就唔好拎住球會個名倒米啦

利申無入group, ig少睇本地波
淨睇呢度覺得條友好煩
唔開名我以為盧均宜講
果時7爺估唔估到到自己會變左羅神契仔
今日和富大埔會在曾大屋遊樂場對陣沙田,時間1530,天氣炎熱、球迷記住帶翻把遮防曬!

From: 12th 綠戰士
都正常 當中應該好多都係街坊客
喺屋企附近咪入場睇

要出市區嘅就蔣嘉琦
唔知今日母親節
會唔會見到尿蛇帶老母返工呢
兩件事,當年伍晃榮都證明左
Btw 入場睇,好撚好睇
我記得羅神個 blog 話唔好講老母
港足集體回憶
主要係幫李志豪講
晉峰正選:
1/ Lam Chun Kit 林駿杰 (GK)
20/ Cheng King Ho 鄭璟昊
38/ Albert Canal Bartrina 艾拔簡勞
77/ Ho Chun Ho 何浚皓
23/ Brown Jordon Graham John 佐敦布朗
22/ Lau Kwan Ching 劉君正
7/ Lam Fu Kwai 林富貴
6/ Yue Tze Nam 茹子楠
15/ Pansotra Singh Gauravdeep 彭軍凡
27/ Goncalves De Sa Felipe Alexandre 費利浦薩
9/ Wong Wai Kwok 黃偉國

後備:
8/ Tena Parra Carles 卡爾特納
10/ Liu Yik Shing 廖億誠
14/ Law Ho Yeung Justin 羅澔陽
17/ Ho Sze Chit Gabriel 何思哲
18/ Ki Sze Ho Bill 紀思昊
19/ Pong Cheuk Hei 龐焯熙
21/ Law Chun Yan 羅俊仁
29/ Law Ho Yin 羅浩賢
34/ Wong Ching Tak 黃政德
83/ Tsang Chung Nam 曾仲楠
88/ Ma Man Ching 馬文政
理文主場謝幕都唔係將軍澳踢
方便球迷直落?
劉君正又有得踢
加油
但係旺角 2000先踢...
新界東打比
TKO用咗嚟做田徑奧運選拔
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞