[本地足球] 2020/21 港超聯、亞冠、亞協及香港隊世盃外討論區 (74)

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
坐最前嗰兩條女好似幾正
我啱啱入場喎
邊個偷影我同我條女
米ff 我條囡黎
WIKI: 霍斌仁 退役
浪區開始多人
智睇黎都走得
頭先有人大嗌「流浪先鋒 屌你老母」
最近好少上水
好似冇乜新聞講
傻立
是但啦屌
俊立係戇鳩係人都知
同俊立嗌交更加戇鳩
睇場波啫

佳 伊巴 維蘭
丹尼 廷 巴爾拿 羅梓
韓仔 Helio Sean

傑志似343
【傑志主戰迎戰標準流浪】比賽陣容

中銀人壽香港超級聯賽 BOC Life Hong Kong Premier League
傑志 Kitchee vs 標準流浪 BC Rangers
日期 Date:07/05/2021
時間 Time:20:00
地點 Venue:旺角大球場 Mong Kok Stadium
票價 Ticket fare:$80(成人 Adult)$30 ( 特惠票 Concession)
東網on.cc 按次收費直播 Pay per view HK$50 https://tv.on.cc/kitchee/

傑志正選陣容:
1. 王振鵬 Wang Zhenpeng
2. 羅梓駿 Law Tsz Chun
3. 丹尼 Dani Cancela
5. 艾里奧 Hélio Gonçalves
6. 朴俊炯 Park Jun Heong
8. 安永佳 Matthew Orr
9. 丹恩奴域 Dejan Damjanović
11. 加維蘭 Manu Gavilán
14. 何振廷 Ho Chun Ting
33. 謝家强 Tse Sean Ka Keung
37. 巴爾拿 Raúl Baena

後備名單:
郭劍橋.基爾頓.杜馬思.顏卓彬.黃洋.唐建文.賓紀文.鄭展龍.巴拉克.艾力士.畢頓.陳晉一

#志在堅持
#wearekitchee

試亞冠陣?
三中堅不能主攻
亞冠lwb出一仔會唔會仲好
Sean 未有passport
仲未有咩
有Sean冇基爾頓 感覺上唔似
等緊英國嗰邊確認佢放棄大英passport ,香港呢邊先肯出香港passport
艾斯達維坐喺26段頂行,拎住份傑志場刊
mk曦
可能試緊如果sean有passport 可唔可以註加維蘭唔註基爾頓
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞