HSBC red 卡 4% RC 或中伏分享 (14) 「伸手黨俾人屌老母」

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
唔中自選,但係5cat之中=1+3=1.6%

即係最大機會有1.6%

thx 巴打
啱啱打電話去問HSBC, 佢話我嘅paypal交易全部都計本地(1%)
次次paypal都用信用卡俾外幣都計本地
一件過28830?
有冇巴打之前呢個活動已經收到獎賞,我6月中apple pay碌左9k買gift card依家仲未收到
唔該晒
因為個活動過左搵唔返個page睇返佢會幾時派
外幣定港幣?
我早排申signature 批左,之後再申red 唔批
有冇巴打有咩好建議俾我
係咪爆credit line? 可以試下
信用卡討論區(107)人口流動不是移民
https://lih.kg/upbArMX
Ic thanks 巴打因為我以前用hangseng 佢會照批俾我但share limit,咁我唯有打去叫佢降我limit
對上一次red fail申請係咪好近期? 可以叫佢review case with 減credit
親身去apple store買ipad pro 大概1萬 有咩好戰術 有red卡 有gold 有普通ae 其他銀行低級個d都有 唔知邊張好d
試多幾次啦.
我有vs有premier都要申4,5次先申到張red
開張新卡去買
個d迎新優惠好似都係得幾百 其實差唔多
其實4%真係唔多 1萬都係得400
不如d時間諗下點賺錢好過
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞