HSBC red 卡 4% RC 或中伏分享 (14) 「伸手黨俾人屌老母」

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
係咪電郵通知
其實係之前爽得太耐者
網頁有
25K一個月普通人應該用唔曬既
大家會唔會趁6月未有限額前提前買apple gift card賺盡果9%
玩開影相買支鏡body兩皮幾閒事
咁岩出新iphone ipad imac過兩皮五又係唔難

個人覺得五皮會好d,唔洗計住計住
9月冇得搬磚了
有需要先買啦,唔好為平而買,咁樣反而駛多咗

唔係有$5,000消費券我會嘅
因為諗住換電話
我係諗住今年新iphone 120hz screen又盛諗住提前鎖定個優惠咋,pro嘅價錢都起碼9千啦
一部iPhone咪最多萬零蚊, 都未到個限額

反而係HSBC而家到6月23日有個網上Apple Pay額外回贈5%, 上限9千蚊

計埋本身RED 的4%, 即係買Apple野有91折, 可買定9千蚊gift card
無上限根本玩9自己,只係益9d炒狗
重點係如果匯豐真係膽生毛話知你點洗最緊要有錢賺就話
但現實又唔係,又會驚人拎黎洗錢

而家咁先健康,起碼長做都無問題
你係邊到聽到話有120Hz㗎,麻麻地可信咋喎
我啲消費券無其他地方用(平時低消費)
所以用唔著Red呢個優惠
如果你多行街食飯嘅,咁緊係入咗手先啦
多謝巴打分享
official website
31號買,第2日再買差唔遠既
每個月有25K quota 4%, 多左就得1%
如果將來一定買apple product既一定係食9%抵
$8000 x 9% = $720即慳

$5,000消費券你就只能夠食差價既4%
消費券用係其他日常消費度又得
回贈上限應該係8千蚊?
你岩
我就係計過條數
除咗iPhone又無乜其他嘢會買
消費券佢都有限時(雖然未知幾耐)
計過度過行唔通先咁玩
街鋪本身平幾百再食指定promo啦
買agc係最on9
額外5%上限450喎

係9千
引蛇出洞 一炮過AML
新機有幾可好似HKBN賣iPhone 12咁有優惠㗎
百老匯、衞訊呢啲一定要貴幾舊先出到門口
貴幾百就有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞