HSBC red 卡 4% RC 或中伏分享 (14) 「伸手黨俾人屌老母」

1001 回覆
22 Like 7 Dislike
有無人試過用rc 換rc shop既野 大概幾耐收到信?
確認申請後先諗起自己一個月後搬可能會趕唔切收信.....
冬日呀
簽滿$35000 多1100
Lm
有條數4月尾簽5月4號先記數算唔算合資格簽賬?
分開又點,每月咪最多回1K,係HSBC天真定你天真?
你有心食迎舊就唔好要,記得申請簽夠數先好cut張白金
我尋日都派左600,又唔寫係咩promotion
計簽賬日,Btw呢條問題月經嚟
再問就會被人 hi 的了
冬日賞咋
Thx & sor
睇excel見到係apple store買gift card 有分in-app同網上,
想confirm下係唔係in-app 或者 網上買gift card ($10000) 都可以食晒兩樣 流動電話付款優惠 & 最紅網上及海外簽賬?
vs apple pay比錢*
我係調返轉,拎住張過多幾個月就 cut 嘅 Advance 白金 Visa 同 Red Mastercard 但 send 封 E-Mail 嚟叫我申請普通白金 Visa

因為冇咗Adv戶口 咪叫人出定第張白金
有無人研究過livi bank張卡,回8%係唔撚係真
迎新
新的迎新出左了, 會到2021年5月31日

優惠推廣期
1. 優惠推廣期為 2021 年 3 月 1 日至 7 月 31 日。
優惠詳情
2. 於推廣期內,您可申請合資格信用卡。如獲成功批核,並於發卡後首 60 個曆日內以合資格信用卡作港幣/人民幣 8,000 元或以上的合資格簽賬,您可獲享$800「獎賞錢」(適用於全新信用卡客戶)或$300「獎賞錢」(適用於現有信用卡客戶)的迎新禮品一份。

如您是滙豐 Red 信用卡的全新信用卡客戶,並於發卡後首 60 個曆日內以您的滙豐 Red信用卡作港幣 8,000 元或以上的合資格簽賬,除上述迎新禮品外,您亦可獲享額外價值港幣200 元惠康超級市場禮券
........
個迎新唔係由發卡開始計60日咩, 點解#1話 5月31日
想問上外國網買野碌美金會唔會另外有手續費
搞到4% RC都貴過我直接比paypal用剩啲美金
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞