我都想舒舒服服咁睇viutv啲片啊!!!

138 回覆
797 Like 39 Dislike
嘩係 wor
web版都好煩
平時兩個window一左一右睇片做野
Cursor hi一hi 個page佢就彈上下黑邊出黎
縮又縮得慢 麻Q煩
full page又係郁一郁mouse又彈黑邊 on99
開pic in pic又無字幕
啱呀我個真係唔介意睇吓廣告
viutv 都要經費去做production

不過我個vpn有time limit
睇完廣告都去咗唔少時間所以有d 煩
如果viutv可以比我哋海外課金 可以唔使用vpn睇嘅話其實我唔介意課金
雖然都係窮L 但係想課金支持吓
如果課金比vpn我寧願課金比viu
成個 po 就係講緊外國地區 youtube 無
viutv up 去 travel 同 world 係會遲 d
考有 feel 啱啱先 up 左 18
Error 遊 2 未有
Error 自肥都未有
認真 我寧願課金比viutv 係睇得順暢
如果唔係真係好冇癮
最大原因可能係你做寄生蟲囉個個用surf都話無事得你有問題
其實點解我要回應你講嘅嘢
唔應你就係駁唔到? 唔好咁小學雞啦
成個post個重點根本就唔係廣告同VPN
你成個重點根本就係錯 同你嘈做乜嘢 嘥Q氣
我用緊iPhone
因為想2倍睇所以一定要用手機網頁版
但佢d字幕細到要攞放大鏡睇,真係救命
新片咁快up 上youtube 變相叫人唔洗上佢地官網睇片
而少左人上佢個網睇變相少左客戶落廣告
結論都係用vpn 睇廣告啦
外國撚表示認同
睇廣告唔係問題,可唔可以一次過播哂佢算呢

有時想由中間開始重溫返
播片前播兩個廣告,飛片又播兩個廣告,飛片時間唔啱再飛過又播多兩個廣告屌你老母
完全明白 成日睇到中間後邊少少 突然黑咗畫面 就知道仆街 廣告又要再重新計過
人地鎖得區就係唔想俾你班外國觀眾睇啦
一條片五個差唔多啦睇live 中間都有啦
你寄部Notebook嚟
我幫你開住個ViuTV online live
你Teamviewer過嚟睇
你可以睇下#87 個留言 會清楚啲
我用fivetv 用網頁版 想睇官網
但禁都入去
咩都無 唔似電話版
個apps d 片就set 左片頭同節與節之間有廣告 我就唔撚明飛片點有廣告
至於黑畫面 apps 好似好過網頁的
用vpn+adblock冇廣告問題
我用app每次都係睇5分鐘後就黑mon 有聲冇畫面
試過好多次都係咁
最後放棄, del 左app

想手機翻睇都咁難
唔使上淘寶 唔使去深水埗
佢哋柒咗落唔到台 唔使理
講緊viutv world 又講官網做乜
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞