我都想舒舒服服咁睇viutv啲片啊!!!

138 回覆
797 Like 39 Dislike
依家越嚟越多人睇ViuTV 香港嘅觀眾就幾時都可以睇到
但係外國嘅觀眾就剩係可以係viutv world 個YouTube channel 到睇或者用VPN
但佢個YouTube Channel 勁撚耐先更新啲片 考有feel 完咗咁耐 佢先更到第18集 Error自肥企劃 就連影都冇 想睇返Error Mirror 啲綜藝有啲又係冇 比返個花姐error遊2比我啊

我都會特登用vpn 係佢個網睇 但佢個網好多廣告 開頭要睇兩個 中間要睇兩個 睇睇吓又會突然之間黑晒畫面 又或者load唔到 咁唯有reload 跟住又要再睇多次廣告 一條20分鐘左右嘅片 我睇咗5次廣告啊屌你老母

Viutv 氹得香港觀眾咁開心之餘 可唔可以都兼顧下我哋呢啲外國觀眾唔洗話即日up片 隔一日up都好啊
落深水埗買個安博有幾難?
可唔可以都兼顧下我哋呢啲外國觀眾

定係我真心膠
同埋唔知點解聽個名 似係啲大陸野
美國有
計番港紙係千七蚊
咁撚貴嘅咩
樓主快啲買機票飛番香港落深水埗
我間房冇電視 所以淨係可以用電腦或者手機睇
千七咁貴 我寧願睇多幾個廣告
你有vpn咪直接睇viutv app囉
我都係咁睇
有廣告都冇辦法啦,咪當支持下viutv
當1分鐘1個廣告都係5分鐘姐
電視live平時一節廣告都差唔多啦
一早有準備啦,唔係要教呀。
我通常都係用電腦睇 我嫌手機Mon太細
但唔知係個VPN問題定係點 成日睇睇下佢話有問題要我Reload 睇一兩個廣告唔係問題 但我睇咗五次啲廣告我都識背
唔知手機App會唔會好啲
電腦睇咁咪裝Adblock 囉
支那產品
睇電視連廣告都唔想睇都好難幫到你啦
我用surfshark睇正常 無你講播完廣告load唔到既煩惱
你可以試下
用電視/電話睇一集廿零分鐘好似都係睇一次定兩次廣告
你係咪network定vpn有問題佢係咁reload先搞到要睇咁多次廣告?
我用nord vpn都冇事
我都係用Surfshark+Ad blocker 睇得好順暢
我都係用Surfshark 連香港線 但成日都會咁
有時可能睇睇下諗住停一停 去個廁所返嚟 再播就load唔到
HKE360係咪真係made in HK? 真心問。
我試下down埋Adblock 睇吓會唔會好啲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞