我都想舒舒服服咁睇viutv啲片啊!!!

138 回覆
797 Like 39 Dislike
我想講 成篇文我邊忽有講過我唔肯睇廣告?
我都講咗 三四個廣告我好樂意睇 但因為用VPN睇 好唔方便個網會好lag 不停reload 不停重複睇廣告
所以我個目的先係想佢YouTube channel 出片可以出快啲 睇會方便啲
你用咩vpn啊

同你一樣
我頭先試咗用手機app 睇 好過用電腦連VPN
唔洗再reload 幾十次
Error 遊一同二請去 Viutv travel 個 YT channel
我搵唔到喎
Error遊一剩係見到viutv world有
人地拍嘢唔使budget?無廣告的話,你真係當錢係天上面跌落黎
開Adblock會唔會有幫助? 因為我都係係外國開vpn睇 但冇呢個問題 除左開黃viu睇韓劇/動漫, 黃viu淨係電話可以順住睇
係囉都唔明佢地點解唔開哂俾海外
你都識講用VPN啦!
申請個VPN有幾難,而家香港人人都有個
此po已完
我咪講咗我唔介意正常咁睇廣告
問題根本就唔係係啲廣告到 係因為用電腦連VPN睇好lag 又要不停重複睇幾十次廣告
所以個重點係我希望佢YouTube channel 出片可以出快啲 咁就唔洗咁麻煩
youtube仲要有時中間有忽無咗聲而家都係用vpn算
我依家剩係用到電話app睇 網頁好lag
藍viu 幾時可以射上電視!!!!
人地又唔係話唔想睇廣告 做乜鳩
apple tv日日用app睇
重點係 viutv個app真係好廢
成日hang機 郁啲就播唔到
it部幫手搞搞佢啦
終於 有人明我

由頭到尾我都冇話過我唔想睇廣告
但上面硬係有幾條友沖出嚟屌鳩我唔睇廣告
App反而我暫時唔覺有咩問題
個網頁就真係成日hang
我都係見唔到
係咪剩係得香港 或者亞洲地區先有
佢youtube會鎖區 正如我唔開vpn睇唔到viutv world
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞