[I/A] Marvel Future Fight [76] 6週年更新 之 WandaVision靚到黐線

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
抗性之鬼
等佢再特價先買
係咪又準備有新update?
Black Bolt制服勁,要升埋佢老婆+買埋佢件衫做工具人
月光騎士有人話係近戰最強pve角,但一定要買制服
黑豹咭我見佢只係加物攻冇能攻,唔知裝唔裝好
仲有張女巫+快銀,好似係專門畀pvp
再研究下

岩岩抽出黎 係咪直接裝得
見到有人講快報依幾張相個顏色係琥珀嘅顏色
Thonas個仔T3
ABX又要轉人
有樣嘢想問好耐,關於精製咭片
例如呢張,如果已精,再用普通六星(非P)洗,佢級數(即1-7級)會唔會轉,定只會轉下面啲Random Options?
感謝各位

用普卡洗,除左下面3屬會隨機洗過,連1-7等級都會重洗。如果等級比你依家低,精緻既能力都會減低。
精緻能力減低⋯即係張咭最頂啲精緻新增能力%會低咗?
我呢張都唔知洗唔洗好
啲隨機屬好勁,但張咭得2級
洗啦Luna/ white fox要洗第一個option出綠字
你地會唔會控制冷卻25-30%
我咪係
結果升mephisto個陣完全唔夠冷卻
被逼洗鷹眼
係。當你本身張卡等級7,咁你精緻既能力就每項11%,但如果你覺得你7級卡但下面3屬廢再洗,洗到3個好屬但張卡變左6級,咁你精緻既能力就會變做每項10%
所以洗卡要計好數值整體係對全角色加強左定減少左
所以課長應該都會儲定多張後備P卡係倉,洗到7級同好屬先再換再精緻
洗啦,一黎2級太低,二黎冰月最好洗到綠字加能攻20%先最有用
我都洗緊冰月 好缺d精製魔方
我都缺 每日都打500粒
頭先洗到冰月招技出黎 但係品質1屌左出聲
Sor我想問綠字即係邊度啲字綠
佢下面隨機屬會洗到一個加能攻 你禁落問號睇下
你話呢個?啱啱洗到
但另外兩個廢屬
佢地應該係講呢個 你問下其他巴打 我見D人多數都有呢個係度
上面幅圖唔知點解load唔到
啱啱洗到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞