[I/A] Marvel Future Fight [76] 6週年更新 之 WandaVision靚到黐線

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
最好係咁
你唔咁洗可能要用多好多張p卡
點解我dispatch咁黑
刷極都4星卡 開箱又4星custom gear
以前會用熱血不停打巨大頭目
依加拎完10個卡幣
就去劇情 抽類型強化卷同ctp
巨頭要博機率升仲要用金幣合
劇情我覺得除非三個加25%角起碼有兩個否則嘥氣,碎片好難中
我寧願打dispatch掛機博佢跌6星咭好過
巨頭我打夠10粒幣就收手
即係呢個順序正確
劇情煩在 一次過打晒又好累 分開打 去到夜晚8,9點打完 佢11點又重置返 冇停過咁不過我都係日日打晒 之後掛派遣
劇情吓吓要手動打真心煩,最煩係2-1同2-2冇得補命又多機關,我冇升銀衝局住用兩命Jean Grey過
呢兩年都忙,每日打三場努爾(未打到五場)已經嘥好多時間,冇時間再打劇情
睇自己時間唔怕肝其實好值得打既 抽佢d卷慳到好多錢
Btw大家好打咗MFF三年但啱啱先搵到呢個po

我計條數係,不如現實生活努力啲,搵到錢課金好過微課但投注大量時間打
但升咗Odin上T3好大幫助,打劇情快好多,一個連技Boss啲血倒水咁扣
如果我唔齊三隻%角既話 我通常用女巫帶 都係極快打完
女巫我未T3,反而佢老公我T3咗,依家用佢老公帶Odin打Dispatch
儲緊資源跳Knull,真係食好多綠棒
你精曬六粒星先決定留唔留會好d,好似樓上咁黑就唔使稔用一張p卡大洗一次,又或者你唔介意藍色抗性咪留
靈活度高d
張冰月仲差兩粒 到時睇下點先
ching一個月課幾多
咪水晶月咭,有時會課埋生體月咭,之前傻仔課咗個高級月咭貪個直升T3,最後畀咗Vision
其他課水晶嗰啲,除非好似早排周年大贈送否則絕對唔課
有無人有奧丁烏魯既LIST 想對返名
事實上當然係 但係如果你課再加打足 個情況又係會再快小小 所以兩睇
依家缺啲卡片精製箱
日日都要打500

人生第一粒再生係咪比哨兵最好
魚與熊掌打呢啲手機game每日都好似做功課咁要打足,其實都幾嘥時間
MFF已經算好,唔會限住你每日某鐘數要打任務或者組團打人,我以前打真三國同三國志仲燒時間,最後發覺搞唔掂,送咗個三國志account畀人
哨兵、銀衝、Jean Grey、反派Hulk、新制服Luke Cage
最攰咪打影域 好多時唔缺bio就懶得打
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞