[I/A] Marvel Future Fight [76] 6週年更新 之 WandaVision靚到黐線

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
自己youtube 喜守堅華島 睇曬唔明再問
睇左d啦 就係唔明先問
對新手黎講 主流勁既英太多
揀有愛果隻黎練就岩
我唔明組隊應該點揀
我係咪用惡靈、黑豹同是但一隻都可以?
黑豹睇片話要T2先有用 係咪應該升左去
因為依家打故事唔夠打
唔知係唔係我未買時裝既關係
專業解說都搞唔掂
我地都係睇佢 佢都幫你唔到我地好難幫到你
除非伏鳩你 練小浩克 ss角
黑豹制服要買傅說戰鬥包,仲要練完都唔勁
唔建議用佢
有T3冇理由唔夠打,你故事推到邊?
呢隻GAME 最緊要每日做齊哂所有野 (世界王/聯盟戰爭/小隊戰爭),故事反而其次,主要作用係開功能 (E.G: 打到8-x 先玩到小隊戰爭)

做哂果個學院既野之後好似小美就會升到T2 (好似咋,我係出果個學院之前已經T2左小美)
黑豹只係作為工具人,T2反而唔係優先

你短期目標係打到5次世界王(終極)先啦
拎素材最緊要
佢應該講緊隻mix,唔係黑豹
惡靈黑豹係要T2,黑豹就t3都無用
黑豹2022年將會翻身
mff欠黑豹一個膠袋
睇返係派遣任務成日唔可以兩分鐘內過
主線好似解到8-3
咩mix 羅比?
派遣任務打唔穿係正常 我都5-1止步
無練odin既後果
我講果隻黑豹應該係惡靈黑豹
因為好似T2左先有火傷buff
所以諗緊會唔會因為我未升佢既問題
派遣任務係新功能,For d玩左幾年既大佬無野玩而玩
新手/練度未夠 / 無大量岩洗既T3英 都唔係好洗諗點過
我見d人都係用T2.5白孤+T3奧丁+T3 Knull打哂
我花一星期升到ODIN做一千名之內,打到第9關都好辛苦,可能因為白狐唔係最新件制服...
同埋ODIN個skill rotation點出最好,上網睇完跟左兩個但感覺都好似唔強咁..
ME TOO
勞爾打到第十級要男角,想問下大家用咩打? 用極cable都唔夠時間打(dr strange lead,cyclops support)...
屌咁多素材 最撚慘係我回鍋拎哂d素材升JG,升到一大半先醒起JG係pvp角
宜家先慢慢升返odin,宜家60lv 保守估計要多兩個月先上到T3
我都冇白狐新制服呀! 幾時會復刻佢同deadpool果件
6周年用魔法卡
卡片唔夠貫穿既話應該得番knull自己打得過
我得2%
咁唯有再等下
50幣換哂體力去派遣刷6星卡!!!
睇黎要帶部舊電話返公司掛
Same as you
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞