[I/A] Marvel Future Fight [76] 6週年更新 之 WandaVision靚到黐線

1001 回覆
3 Like 0 Dislike
9次得條毛
每日合5次同位好撚煩
用激動反正同Gambit 依類一樣
月騎都係得一招輸出5c3c4
無記錯嘅話當年見過一次買本art book送一張
隔咁耐今次仲唔水鋪勁嘅
正一臭閪手 我想要復仇者個張姐 以為韓卡抽三次收手 dllm
呢個做一次姐嘛 唔係每日
請問係咪用普通激動就得??
好似係每日
係咪復1個張 抽9次乜都無唔抽了反正重有卡未洗好,下次佢再出嘅時候先再試
有字母WO 唔係一次咩
攞‘T’字應該係做1次就可以
你地啱正常應該係一次,但個任前面見到有[每日]嘛
Potential transcended character selector張券拎嚟揀medusa 定moon knight好

唔錯唔錯 一拎翻黎就唔洗洗
可以粗用住先
歷時21日 終於要開始踏上精鍊之旅
Moon Knight 應該勁啲
我揀緊Gwenpool vs Medusa
前者無買制服,但好似好玩過Medusa咁
T3左幻視 打2層努爾 都真係算幾快
佢任務果度影域如果已經打晒係咪要等下星期?
回鍋一見到個倉唔緊位就唔想玩 得1000個位
諗住craft好張Luna 就換卡
點知比我抽中baby Spider
又要停craft Luna card
想問下大家用金幣買野果度 會買啲咩
Medusa 另一優點係可以做隊長
我隻medusa我已經升到70(未升gear),諗緊係唔係都要T佢,如果唔T就得返hulk/redskull/redguardian/玄武呢D二流角...
大獲....我上網搵完片見到喜守巴用RAGE我就嵌左rage
咁你比Medusa好過喇
其他角完全無用
我Medusa有制服,但比佢就變工具人
Gwenpool就要等特價買制服,好處就係唔係成日用doc oct打squat battle,佢唔太好用但無升代替品
仲未決定到
好似係佢fd(lihkg巴打)ac黎
乜都用狂怒
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞