警方:已全方位盯實「612基金」 上至國安處 下至財富調查科

249 回覆
22 Like 369 Dislike
唔講一定唔會搞到咁大
好多人都係中二病 一時衝動先搞成咁
有幾多個有咁高尚嘅政治理念
為咗國家而犧牲?
你見呢度啲主流民意都睇得出大家係咩人
我都係用信用卡入
反證要跟,用ATM都會影到,一撚樣,邊驚得咁多
有月入呀,係4月幾次入都超出
你理得咁多野做咩,事實就係一班人沖左,你理得佢中二病定咩野,佢需要法律援助,生活援助,大家幫得就幫

呢到咪充滿住你呢d幫手又唔係幫手,日日挑骨頭,針對呢個果個,屌你老尾
原來求其安個罪名就歸類為洗黑錢
如果認為亂咁黎就可以服眾係侮辱緊市民智慧
我哋對數係跟國際標準做

利申:612 Auditor
國安法話你有罪就有罪,好似係
01 唔貼LINK

截至2月28日,警方就反修例事件共拘捕10,242人,2,521人已經或正進行司法程序,其中約720人被檢控暴動罪。

律政司又指,被捕的2,521人中,883人須承擔法律後果,包括614人被定罪、261人須簽保守行為、4人被判照顧或保護令以及4人因藐視法庭經民事程序被處罰。另外,有50人獲撤銷控罪,186人被判無罪釋放。

無人幫,2,521人就可能全部入罪
起碼做得幾耐得幾耐
個事實係 要利用呢一班人
先可以做到今時今日嘅效果
點解要比援助佢哋?
好好善用資源咪仲好
反正都係咁蠢
出返嚟都冇乜益處 除咗幫手沖
試吓早啲去
朝早去
至少人哋真係跟足曬程序,向銀行備曬案
唔似得星火咁成個位畀人入
而家被人告果個唔係你
打唔打官司由被告決定
612怕啲乜,返正都係買音響

革命是需要流血,有咁多錢唔買軍火而係繼續沉淪浪漫式法治抗爭同繼續好嬲好嬲好嬲。就知冇撚得救

五毛PR分化撚我自己揀
坐又唔喺你坐收皮喇柒頭
工聯會黃國健表明支持開位加強打擊洗黑錢,認為前年「黑暴」規模和資源宏大,如果認為背後不牽涉不明來歷資金支援,是侮辱他的智慧

超出好事嚟嘅
可以之後再入
你唔係被告,結果唔係你受
你係無資格幫人決定打定唔打

我淨係知,只要有人想繼續打,
都好應該無條件支持
就當係贖罪都好應該
推番
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞