警方:已全方位盯實「612基金」 上至國安處 下至財富調查科

249 回覆
22 Like 369 Dislike
難啲囉
一日太多人用
首先612唔等如全部大狀都fit
第二你咪捐612囉,咁如果你有其他用途覺得好過612咪自己決定,多你一筆少你一筆612都唔會差好多你又唔係富豪
第三上邊個傻鳩咪撚煩乜撚嘢cctoy唔撚識你兒登術語
當某國法律係虛設
仲迷信法治 捐錢去俾律師費=呃錢
回水啦仆街
一早blocked
每單案案情唔同,所以我上面都講咗,
唔排除有部分人係選擇認罪

你又唔係被告,你又知詳情?
你又知每單案都實無得打?

我只覺得唯有被告先有資格就自己情況決定係咪繼續打,係咪上訴

無論係你定我都無資格幫人決定打唔打
但大家可以做到嘅係,無條件地支援
等佢想打官司都有資源俾佢繼續打落去

判啲job俾藍律師?source呢?
又扮中立帶風向?
重點唔係捉邊個捐錢
重點係stop咗成個612
你明未呀cctoy你老母
講到行得正企得正佢就入你唔到咁
咁撚得閒都未捉到西瓜佬
you nobody唔得閒搞你啦
35+ 67萬人要捉都有撚排
有時未必係有冇位入
有時可能係幾時先要打呢張牌出嚟做籌碼
唔係入唔到,難d姐,如果唔係19年一早光明正大掃佢場
只會令更多人逃離香港

加速攬炒囉
唔好聽泛民走上街俾人拉就好了
點樣可以月捐唔留痕
Stripe喺信用卡係出612個名
銀行做個search已經可以gen到個list
幾嚴都冇用
港共有莫須有
[重要] 課金支持國際戰線 唔好再傻豬豬用自己張卡同網上銀行戶口過數
https://lih.kg/2151779
之前比個五金鋪老闆係咁屌,屌話唔攞D錢請後生仔食飯
有冇人記得個老闆叫乜名?
你隻熱狗,收皮啦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞