警方:已全方位盯實「612基金」 上至國安處 下至財富調查科

249 回覆
22 Like 369 Dislike
係人都知點打都係會輸, 同樣係支援手足俾錢石牆花好過
啲錢拎曬去移民或準備移民
所以幾有道理移民都某程度上當被捕手足係condom
真係笑死
使幾十萬分分中一個星期都減唔到

你捐去石牆花幾十萬可以買多幾多包M&M
其實而家已經係
但好似愈黎愈小人捐
死黑警食屎啦
少人捐先係正常邏輯

邊有人想捐錢幫你打必輸既官司
why not both? 判左無罪/輕判個班手足咁就俾你當左係condom
革命唔革命關你撚事咩

革命唔比失敗架? 革命嬴硬? 弱尻智

支援番有事既手足關革命唔撚革命咩事, 有乜撚衝突, 係到懶醒, 屌你老母臭西
想係司法制度上幫手足,首先要個司法制度公正
依家....心照
只要係政治性案件都特別判得重
再不停咁使錢落去仲係咪值得
值得思考

利申 : 捐過唔少 612
唔係佢坐
講野特別大聲
嘩, 上面班5毛多撚到呢, 次次都係搵錢嚟搞分化其實唔撚work架啦, 同埋612班律師真係有幫手足打甩過官司你班仆街又扮睇唔到?
無野係預即刻贏
革命都唔會保證成功
但斷法律支援等吅直接放棄
唔少次係612嘅律師prep好哂所以先有得保釋
有得贏
呢個絕對唔係制度內抗爭咁簡單
之前隻狗仲想洗白

食撚屎啦
月頭好準備經入錢機入錢
月尾爆左就麻煩
少人敢用自己戶轉數
錢就有限, 對家玩司法戰既資源就一定多你千倍萬倍

咁到最後d人咪會選擇有效既用錢方案, 俾錢612只係純粹人道立場考慮, 對成個抗爭既幫助真係極少

你可以話我係好涼薄, 事實係你資源唔夠對家國家機器強大既時候一味話點解咁少人捐錢, 無諗過d錢有幾多係倒左落海
不嬲612 post 都有勁多五毛

用個腦諗下啦,如果612 係班五毛講到咁廢
支共駛乜一直針對佢
近幾次想入atm都超出上限
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞