一人N個林祖舜當年嘅仆街事跡

401 回覆
1098 Like 10 Dislike
抵撚死 app唔搞 網頁版廢撚到咁投訴左又hea搞 唔怪得連登搶哂D人
林早洩果陣咁樣搞法,高登遲早都會死
只不過連狗單野將件事加速
1028大屠殺
為左女夜鬼ban腦魔
613啦
咩回事 ?
紐時:警曾要求高登交用戶資料

警方早前拘捕一名23歲男子,指他涉嫌有犯罪或不誠實意圖而取用電腦,《紐約時報》報道,本港警方曾向本港著名討論區「高登討論區」,要求索取該用戶的資料。

本月19日,一名23歲男子在高登討論區呼籲市民到旺角參與集會,其後被警方拘捕,警方指他「有犯罪或不誠實意圖而取用電腦」,同時涉嫌參與非法集會。其後,警方在例行記者會上指出,大部分適用於現實世界的法律,都適用於網上世界,強調在網上呼籲他人作違法行為也是犯法。

不過,警方拒絕透露該男子因在網上發表何種評論而被捕,報道指,一名網名為「李小明」的網民,曾表示在無選擇下應考慮阻塞鐵路,癱瘓交通。高登討論區總裁林祖舜表示,警方曾要求他提供該男子的IP地址及在討論區上發表過的言論資料,更透露警方平均每月都有一次要求高登交出網民資料,而根據本地法例,倘若警方這個做法是為了預防或調查罪案,他並沒有權利拒絕

林祖舜指,曾經簽署一份協議,指當警方的前提是調查或防止罪案發生,個人資料私隱條例就不適用。
09小隊
連account 都比佢del 埋, 想返去login 睇下仲有冇人派膠比我都唔得
所以咪收皮囉小家西
當然係發生咩事?
forum1試到forum7先入到
ban撚完仲要用admin ac出黎話冇做過
條契弟話plus仔搞到佢賺唔到廣告錢
果時高登d廣告好撚癲架
個ser又廢
有d咩大時大節lag到陷家產
係要逼到人地走,佢先至笠水
果時佢都係唔覺得自己有問題架
重死都話係人地問題
話忍左人地好耐,先至block9 plus仔
成撚日熄燈
破你膠處(笑)
連登都幾顛 19年都無俾人告
以前高登郁啲就跪
迪迪尼單野咁無聊都俾人拉
開SMS註冊
LOAD 賭撚改圖區

沖完涼都LOAD唔到一頁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞