一人N個林祖舜當年嘅仆街事跡

401 回覆
1098 Like 10 Dislike
admin嫂你都鬧真係唔怕死呀你
咁似而家D 高官

班後生仔肯定收左錢
冇理由佢地識用散紙搭港鐵
好耐冇見
有啲感觸
其實想問好耐...點為之水泥隊
一見熱狗就會連帶就係水泥隊
而家連登有啲人仲衰過08小隊
真係眨吓眼有咁耐
當年小學暑假匿響房上網一玩可以玩成日
一開始好似係玩icq,之後變左興yahoo messenger, msn, myspace, xanga
到大學先上高登
佢對波我仲記得
閣下的香港高登帳戶現已重開

你好,我們已將閣下的香港高登討論區帳號解封,現在你可以原有的帳號登入討論區。如閣下收到此信但未能正常登入討論區,可到高登討論區「聯絡我們」(http://forum8.hkgolden.com/contactus.aspx)提供你用作註冊的電郵地址、後備電郵地址予我們跟進,我們將盡快為閣下找出原因及解決方法。謝謝閣下的支持!

香港高登討論區管理員團隊
我諗呀林生搞錯咗一樣野

膠登之所以成功係網民嘅功勞,網民發起話題,佢個7頭以為自己好醒又自大,又訪問又出樣咁,根本唔識管理,執都係遲早嘅事
有冇人記得
有段時間話留名會影響個post既質素
所以唔俾人check自己回過既post, 要人用新整既bookmark
兩樣唔同概念既野竟然可以撈埋一齊
要搵番自己回過咩post就要用分身起正身底睇
我叫大家小心打個揮手公仔都比人bam
個陣有台主好似香討咁on9 已經俾人屌仲要一意孤行,無耐就女夜鬼bam人事件垃圾祖
官方app垃撚圾
高貞有孫未
貧僧呢
條柒頭又話有cancer,隔咗一排就改名扮無發生過
正宗店大欺客,前排救亡解封咗個陳年ac,不過都費事login,server慢又唔upgrade,啲廣告多撚到部電話lag機

天地有正氣
Keith Sir無叫雞
呢句真
林早洩小氣到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞