一人N個林祖舜當年嘅仆街事跡

401 回覆
1098 Like 10 Dislike
其實都賺咗好多年錢
一年,每個星期呀...條link 㩒幾野就斷架喎
執柒左佢啦垃圾
613屌柒佢之後就ban哂啲ac
事緣Keith Leung呢個fb ac like左141miki
不過係人都知
正如你個銀行戶口洗黑錢都唔一定關你事
可能係被人hack左 比身邊人用左
雖然個fb ac係梁sir個名
平時都係梁sir用開
fb ac 又唔係好重要 冇乜人會hack
但都有可能係其他人hack左架
冇理由你班_登仔笑尻我 我唔告尻你
支持梁sir
最後幫你澄清
Keith Leung冇叫雞
Keith Leung唔係雞蟲
各位家長可以放心幫子女報梁sir既課程
梁sir唔係雞蟲
唔會
見到閣下個女咁標青就搞佢
有ADMIN撐仲使乜認低威
林早洩潮文創作大賽
https://lih.kg/2514789

一齊黎創作早洩近況潮文
屌又係
記得佢個網址係hkgforum12345之類
所以高登就好似一個唔肯改變嘅廢佬咁
比人取代真係遲早嘅事
應該話可以維持到咁耐都算係奇跡
亞視咁垃圾都可以捱到咁多年
就係613比人bam左個陳年ac
自此就對早洩冇好感
所以開連登嗰陣毫不猶豫轉會
一個電腦forum可以當年都仲係要用forum1 forum2 forum7黎分流
就知道佢地根本冇心搞
亦都坐定粒六睇死啲會員唔會走
真心廢

如果佢有心搞 醒d
已經做到100毛咁啦

100毛當年 好多野咪又係同高登差唔多
有冇多啲睇
係咪禿伯流出黎?
有冇人同我一樣仲留住hkg+喺度
唔捨得del
你條撚樣仲可以出po 證明連登真係有言論自由
留咗係舊電話
永遠睇波即討就一定熄燈
要開定1-7分頁
dr jim話當年7位數賣高登
爛app
抵會員轉台啦
正仆街
抵撚死,明明好多人上,唔肯投資升級
落後到喊
冇https 密碼冇hash server 慢到想打爆部電腦,浪費咗幾多香港人時間
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞