一人N個林祖舜當年嘅仆街事跡

401 回覆
1098 Like 10 Dislike
見隔離post 話佢就執,不如一齊回顧下佢咁多年既仆街事跡

1)
adblock 事件,唔比人用adblock
有人教點樣可以照用adblock就即ban

2)
死唔肯搞好個app
又唔比人開發app上高登
迫人用佢個垃圾app

見林祖舜呢種咁小家又仆街嘅柒頭今日咁折墮都咪話唔心涼
同洪非凡勾結, 條友可以隨時換身份出post 搞亂時事台
見任何lihkg字眼 即ban
好似全宇宙得佢一個老人除壇咁
ban撚左hkg+
極權到仆街
08小隊
加入iproa
613最撚黑暗
仲有淫底粥底post
1031爭取言論自由大行動
應該都係ban HKG+ 同lihkg 最仆街啦
或者叫on9
當年智能電話變主流,iPhone 都出到4S
明明好應該搞好個app
偏偏唔搞之餘仲ban 人
同趕人走冇分別
香港最大型討論區之一管理成咁
捉到鹿都唔識脫角
咎由自取,唔怪得邊個
https://evchk.wikia.org/zh/wiki/%E9%AB%98%E7%99%BB%E5%8A%A0%E5%85%A5iProA%E4%BA%8B%E4%BB%B6
有高登會員引用《信報》專欄作者紀曉風在2010年2月20日的專欄文章,指iProA在2008年立法會選舉前,與香港電腦商會(CHKCI)互換會籍,令香港電腦商會會員享有立法會資訊科技界的投票權,被指變相種票。iProA與民建聯關係密切,前會長葛佩帆及其助理楊文銳均為民建聯沙田區議員,總幹事趙鈺銘亦曾代表民建聯參選區議會但落選。
次次一提呢單野班打手就自動收聲
我都係08 小隊

個陣條友.....入左I pro A 個聯盟畀人踢爆完仲要出公告扮撚哂野
唔知肥V 家陣望住佢個壇有咩諗法
肥V 畀人放左張相就賣畀佢,一賣joe 就倒頭蝕
高登班留守兒童不願面對
洪非凡幾時生癌死?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞