中聯辦疫苗騙案

359 回覆
1056 Like 12 Dislike
冇人睇警隊廣告
真係冇睇
即係成個電話號碼都係假?
不如將佢個電話開speaker, 另一邊打去警署,等佢2個自己傾飽佢
係, 情況大概係你用VPN 跳IP咁.
咁樣先會出埋 +852 係前面
國營騙案
中國真係偉大
騙案都係國家級
邊有國家夠中國玩呀
若然屬實 中國或成最後贏家
fuckbook早排流出都有大量名同電話啦。
最近新聞有單野喺信箱偷信知道受害人資料,所以大家要小心
手法黎 反客為主, 等啲矇丙覺得約得我上差館應該都係真,但又怕入到去唔知發生咩事,送羊入虎口, 等你想搵解決辦法時 佢就提供方法幫你擺平啲事
上黎我屋企拘捕我啦屌你老母
same.
以前聽親+852都係順豐騙案
開始知呢啲number有問題
而家直頭唔聽
有基本常識既其實點會中

要交錢都唔會過數同無去狗屋或政府部門到交罰款啦

成日都懷疑 中招果d其實係咪咁岩身有屎 有d野唔公開講得(例如騙案或非法交易等等)
咁情急下淆底自爆 比人打蛇隨棍上
又會有埋你身份證資料既
lm
唔關事,我電話總之係人打黎有852,未add contact list 就咁
強國人騙案敢拉咩
第一,班賊唔知同D高幹有咩關係
第二,拉左會破壞強國人嘅形象,就好似fall hing 咁永遠同死亡個案冇關
今日收到個裁判法院打黎
按一字廣東話
二字普通話
按完1字話廣東話線路繁忙,幫我飛左去普通話

成日覺得中電話騙案果啲一定身有屎

好記得,之前新聞話有個係香港讀書既大陸學生比人呃左過百萬,何來咁多錢
樓主你話你報咗案
咁即係班狗已經知道呢個連登account就係報案嗰條友?即係樓主你?

其實最終目的係咪要chok你連登account?
foot in the door tactics
地址都攞埋
有咩係登記唔到
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞