你問我JOJO 嘅問題,睇下我識唔識答

327 回覆
21 Like 7 Dislike
前4部多大隻佬,之後有gay 佬不過唔多
唔關事,佢只係攻擊完之後再發動個能力,所以布加拉堤失咗憶
比箭插中唔係開GER 唯一條件

黃金之風33集1132 開始睇,波波同承太郎負責唔同地區去搵箭。到波波比老闆打傷佢已經聯絡唔到承太郎,因為組織控制左所有通訊。
比箭插中唔係開鎮魂曲嘅唯一條件
可惜最後輸咗比拜登
漫畫第13卷52頁,荒木鳩吹講過替身都係波紋嘅一種叫做幽波紋
所以技術上所有替身都係波紋
跟隊型型啲,好似你玩Online game都會同啲friend改個差唔多樣嘅名一樣
理論上其實所有替身都係波紋,不過叫做幽波紋,可以參考返我上面嘅回應。
由第三部開始到而家全部都係替身為主。
因為太勁囉,比荒木廢棄左
第二部
最細果隻究極生物
俾德軍紫外線長期照住之後,去左邊?
點解超高智商同視力既終極生物卡茲會比Joseph用公仔呃到
正面交鋒應該老闆贏,偷襲就承太郎贏
根本荒木最後就係諗唔到點樣打贏老闆,先要格硬cheat 隻GER 出黎
送粒膠比你
點解吉良吉影畀支箭插到但係冇變鎮魂曲?
趕住救老母冇時間浪費去練波
GER 點解可以一野射穿老闆
樓主唔好唔理我
削除時間同預知幾秒未來

比如依家有一粒子彈向你,係時間節點可以係無限嘅前提下,我將佢分成簡單3步:
1.射向你
2.射中你
3.穿過你繼續飛

老闆只要削除 2 就可以削除自己被射中嘅時間=冇比人射中
講開都搞笑
2Jo都升埋天都可以復活 救返2Jo 嘅應該係Jump嘅讀者
我都完全睇唔撚明我好似睇咗JoJo7差唔多8次
但一直都唔明嗰段
仲有上半身 同埋有遺體後隻腳好似都可以郁下
架硬嚟
替身使者會互相吸引,替身呢個字眼當然都會自然浮現係佢地腦海入面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞