【連登 商業電台 光明頂 討論區(四十四)】

1001 回覆
10 Like 0 Dislike
[政府宣傳片] 1985年 - 綠波暢泳 注意安全
https://www.youtube.com/watch?v=dl3dc-IyhQY
練耙場D廣告都好睇

仲有數年前播過一兩次既舊版
清明掃幕
廣告

若果果排多人自殺,就會播"生命滿希望,前路由我創"
每當卡通片時段或者夜晚就好興播咪留細路係屋企

依個廣告既出現相信同首播時有排有D獨留兒童在家既意外死亡事故有關
當時喺深夜時段播

我記得睇呢個廣告嘅時候

正正播緊「香港倒後鏡」重播
同埋我覺得當時拍呢個廣告

嗰個女主角需要有好大勇氣

始終30年前啲人真係比較保守
勿通膠類兄唔知你見唔見到,唔知嗰個係咪你,不過我對你一路堅持喺膠登更新光明頂集數表示敬佩
蠢老鼠
老人院都話有班老人傾下,膠登真係死城咁款
點解叫蠢老鼠
其實係 app 一個流程做曬,而且我冇時間聽直播,都要返聽。方便吓人。
比人洗版成個幾月,而且又再分咗郊登,唔死先奇
膠登可以生存到而家實在係一個奇蹟
網上節目點封
其實19冇講錯,最有機會過紅線個位真係馬生,佢上面大,就係咁先易中招
[突發]屏山鄉黑指政府破壞圍村,並自行關閉文物徑
https://lih.kg/2515568

沒有人是孤島
黨台食晒屎啦

知都唔太想睇
何況唔知道有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞