歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(60)祝大家考牌1take pass 路路亨通

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
照田雞
hi

今(31日)凌晨零時許,警方接獲2男女報案指,在黃大仙飛鵝山道近山頂,被12名大漢掌摑。警員接報到場,在附近截查多人,初步調查後獲放行,男女事主則沒有受傷,無需送院。警方暫列作糾紛處理。
警方指,一名28歲男子及一名24歲女子,兩人情侶關係,當時在車內聊天,突然有9男3女用手機電筒照向車內,情侶不滿被冒犯,遂下車與眾人理論。惟對方人多勢眾,於是報警處理。經調查後,男女沒有被掌摑,但該9男3女涉嫌違限聚令,每人被票控5000元。
聊天
其實正正常常食完飯,遊吓車河,傾吓計已經好舒服啦
一定唔會囉
講吓姐
做下愛仲舒服
走啦你 唔想知呀
喂,智將們,想問下你地幾多人P牌出左車,可唔可以分享下咩車燕梳幾錢

諗住同細路夾份出,quote左部07年stream要22k全保
有fd出部1仔先8000隔離位個同事jazz6000全部都P牌仔,點解咁架
祝大家性生活愉快
我都係諗住買stream
入呢到睇吓啦。
巴打夠30未30歲同新車好似有加乘
成功係219 手上拎到牌
細路27我29,佢護士我IT狗,兩個都P,會唔會係呢d factor,會唔會唔報我咁會平d?我唔會長揸,假日撚,但我26正牌,有揸開
我仲係一字頭我叫我老竇出咋
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞