歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(60)祝大家考牌1take pass 路路亨通

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我考10點3 短線 多車我慢慢行 總好 先上到兩次三波
永孝安全過咗永基路就是人生贏家
你咁講感覺同港島有啲似 我考個陣上得幾秒三波
即刻要落波過死車
主要都係落雨 出面車本身都慢 一出試場前面總有架學車幫我開路 等我唔洗揸咁快 真係講天時地利人和 當然考牌官人好都好重要
學牌自己搞啦,唔駛經學院搞,好耐
去佢出面d center 有form 拎,填好交/寄返運輸署就ok.

即場做仲快
175官太好人了 成程車唔會剔嘢 最尾先剔 揸個時完全冇壓力
邊到有抄 抄邊個
咁又唔好 好hurt 個學生
個學生無辜架
e 到d 人 好濕鳩架 成日陰人
巴打我月中都考永考,你考邊條路線?
我最驚係一出試場轉左,
經常大量死車,好易有迎頭車黎
有好官真係差好遠
聽講永考有新官希望唔好撞到
佢哋日日去唔同地方
我先唔係193 我眼j ok?
換咗killer 我諗我都收咗皮 不過個官可能知我揸車搵食鬆手咗 我著公司衫去考
巴打玩野?一出試場轉左去拜山?
佢講緊落斜條路 其實落咗下面 係唔係都拉咗手制先 停車望係最好 唔理有冇車 冇車就即刻開返
岩,嗰條路100%停,唔好諗太多
有車黎又好冇又好
有死車又好冇死車又好,停左先
一黎有讓線位,停低冇問題
二黎你都識講又要望死車又對頭車又要驚右面車
倒不如停低,望清楚咁多個方向,睇到定先行
油塘重考,揀邊個師傅好最好可以近啲試場上車
我個師傅就成日話我做咩拉手制停冇車可以過 我就話想睇清楚先行 咁就實冇死 因為一轉左好大機會路邊就有大貨車 要即刻打燈望鏡盲點 過線
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞