歡迎考車failed嘅智障入黎吹水(60)祝大家考牌1take pass 路路亨通

1001 回覆
0 Like 1 Dislike
我果陣考都係好慢咁入灣 但係唔係肥呢樣
真係睇人 考車好講運 下次再黎
如果棍Van pass左乙部,肥丙部
可唔可以轉自動van剩考丙?
上次肥係同物體太接近,今次自覺過物體做得幾好
我續左三次都未考到
佢話覺得我好大機會pass呀,以為咁樣講完都會pass,點知都係肥

不過袁師傅教完我覺得過物體係容易處理咗,起碼唔會突然見到對面線有車黎會怯,最初跟第一個師傅嗰時好似好硬性記住啲point,但其實唔係咁好,記錯記漏緊張會gg
祝巴打你唔洗再續第4次
可以
照搵返佢啦,費事轉又要夾,第一個係比佢用粗口屌條氣唔gur,心諗比錢你仲要受氣,而且有呃鐘成分,每次上我堂都去廁所,遲黎幾分鐘又早完幾分鐘所以唔比錢佢賺

其實最開始都係想搵袁師傅 但嗰時唔識嘢去到考前兩三個月先約搞到冇期,後尾先知原來一收到信就要book定個期
of coz not
我又係 做左on9仔 自始之後見親人學車就叫臨學先整
我想請問 忠義街如果考迦蜜村街
觀察完打燈cut線開車 轉完彎有倒頭車
我停車比倒頭車過 應該係咁?
假若原本行車線冇位比我扭番入去
係呢個情況會唔會比人肥
聽日考樂活道 開始緊張
唔驚 斜路吊好極力子俾油就掂
但我見師傅唔比油都得 吊高多少少極力子都照起琴步
下 。。。 樂活咁斜 你有冇揸過先
冇呀 我係隔離睇
佢有試過唔比油 就咁吊極力子都起到步
亦都有吊到去架車震 比少少油
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞