係海洋公園扮緊鯊魚,你問我未必答

397 回覆
687 Like 69 Dislike
屌你老母上年係威威天地扮小火車
成日有死𡃁仔瀨屎瀨尿
啲飼養員好似好衰 有無虐待過你?

海豚先要飼養員
啲環保撚知唔知其實啲動物係人扮

梗係知,就係比人話困住啲動物唔人道,佢地第一個提議請人扮
夏天咁熱,流汗點搞

係水面好涼喎
係真唔係
成日係水裏面有冇試過皺皮
屌我到底入黎睇咗D咩
我扮緊跳樓機,每日跳幾廿次樓,腳都軟埋
o岩o岩出左下個月更表,逢二四六要扮海盜船,諗起都頭暈

好後悔當初apply錯左post,俾人掟左上山扮最刺激o個d機動遊戲
有冇巴打知道點樣可以轉去扮海洋生物
屌你地識人就好,我做垃圾桶又臭又冇得郁,仲要最低工資

好後悔當初apply錯左post,俾人掟左上山扮最刺激o個d機動遊戲

朋友之前扮碰碰車
撞襯個腦,懵撚左
調左佢去扮樹熊
返工瞓到放工

放心 無得轉嫁啦 一係你等 新主題搞掂囉 可以轉去酒店部同沙灘部

放心 無得轉嫁啦 一係你等 新主題搞掂囉 可以轉去酒店部同沙灘部

係喎沙灘部請人扮沙喎
我阿爺臨死前申請左
請左佢
而家變左骨灰
第日你地可以同我阿爺玩啦

阿爺報夢話人工有成幾億
商業機密頭盔都唔帶

其實有冇真鯊魚呢 繁殖期有冇比人

吓屌 咁佢地而家仲成日嘈鳩海洋公園咪即係完全為左做show 好黑暗啊
扮緊熊貓 訓到收工
勁爽
扮海洋列車車頂個mon 日鳩日要爆十鳩幾次mon好撚攰

吓屌 咁佢地而家仲成日嘈鳩海洋公園咪即係完全為左做show 好黑暗啊

唔嘈咪俾人知道係人扮囉 到時就人權組織揾上門㗎喇
想轉去做水族館要咩手續?唔想再日曬雨淋
後生仔比d心機做大把世界
利申 早兩年退左休 扮開光頭鬼佬
間唔中仲會去扮英國電影做奸角

識唔識扮呢隻果個人兄
你係咪嚇過我
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞