係海洋公園扮緊鯊魚,你問我未必答

397 回覆
687 Like 69 Dislike
好似某套搞笑漫畫唔記得咗咩名

韓國漫畫?
記得有套講有間動物園就倒閉 為左谷人氣就搵人扮啲特別既動物
聽日有冇水母返工啊

我水你老母呀 水母半透明咖喎,你套suit 咁撚高科技?夠鐘入青山扮精神病人未呀on9 仔?

你現在身於
處於創意台
返過海盜船下面個車肽
轉完左又轉右 轉完右又轉左
一日先得三百幾
做左兩日頂唔順走左
你地就正啦 有得係水度淹,得閒可以游下水玩下
我係汽水機入面做 慘撚到仆街
夏天入面又熱又焗,日日都差啲中暑
樓上個幾條直必腸唔係以為啲大魚突登係你頭頂游過係真魚下話
一條魚見到你下面咁多人都嚇走啦仲係到游黎游去搏捉咩
唔搵返幾個人仔扮下野游下點引啲遊客黎啊 冇魚睇我唔好出海
好心頭腦簡單咪上連登啦 未見過又要質疑係到問問問

利申marketing dept
how much 1q?
商業機密頭盔都唔帶

其實有冇真鯊魚呢 繁殖期有冇比人

笑左
點解我會睇晒成個post
我扮緊跳樓機,每日跳幾廿次樓,腳都軟埋
o岩o岩出左下個月更表,逢二四六要扮海盜船,諗起都頭暈

好後悔當初apply錯左post,俾人掟左上山扮最刺激o個d機動遊戲
有冇巴打知道點樣可以轉去扮海洋生物

放心 無得轉嫁啦 一係你等 新主題搞掂囉 可以轉去酒店部同沙灘部

係喎沙灘部請人扮沙喎
我阿爺臨死前申請左
請左佢
而家變左骨灰
第日你地可以同我阿爺玩啦

阿爺報夢話人工有成幾億

宜家樓主係講緊公園入啲動物係人扮呀
幾年前已經改晒 嗰陣成日比環保撚嘈

樓上嗰班白癡仔 扮咩撚火車 過山車
唔知頭唔知路 講到懶係好笑咁插嘴
係海水公園啲動物先係人扮呀
唔係機動遊戲呀 我問你點撚扮呀

我嗰陣去睇熊貓已經覺得怪
樓主開咗依個post之後 我更加確信我係啱

想知扮海豚點跳到咁高頂波?屎忽裝摩打?

受過訓練,好似話咩左腳踏右腳
陣間準備去in熊貓,有冇咩要注意?

個人最緊要定,要長期坐係到唔郁
做左5年熊貓。。。。
3年企鵝。。。。。
8年魔鬼魚。。。。
4年海獅。。。。
終於,終於,終於。。。。。。

終於收到升職信,6月開始可以做海豚喇
好滾動
人工多左1倍
多年付出無白費
多謝海馬公園
做左5年熊貓。。。。
3年企鵝。。。。。
8年魔鬼魚。。。。
4年海獅。。。。
終於,終於,終於。。。。。。

終於收到升職信,6月開始可以做海豚喇
好滾動
人工多左1倍
多年付出無白費
多謝海馬公園

你係咪以為扮海䐁好爽
要學跳呼拉圈㗎
一架過山車幾多個人返工,點解佢地會跑咁快

個人最緊要定,要長期坐係到唔郁

正呀返工淨係食同訓
魔鬼魚技術員
一個人控制成個大缸
平時見到訓係底果D用緊無線差電
開工毒在專用假石房
一架過山車幾多個人返工,點解佢地會跑咁快

我就做開動感快車 正常係7個人返
第一卡最辛苦 第七卡最輕鬆
有時唔夠人返都頂硬上 試過3個人拉7卡
扮水母幾錢?

水母60/h
之前返大陸扮老虎
實質就做食蕉
一有人爬欄入嚟就咬鳩佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞