係海洋公園扮緊鯊魚,你問我未必答

397 回覆
687 Like 69 Dislike
巴打認真?海洋公園啲鯊魚係人扮?
屌...好多年前已經講呢啲笑話
點解而家會咁多正評
小學雞侵佔連登

你問得呢D問題姐證明你智商唔會正常得去邊
屌你老母 爆晒出黎做咩 你聽日可以唔洗返工
我係迪士尼做HR既
我地有誠意好多,全部都唔駛人扮
不過白雪好大牌,明明落妝後柒到仆街

即係米奇老鼠係真架

唔一定請返米奇同米妮,佢地收好貴,所以多數要係返美國到做
米奇通常得halloween拍廣告個陣先會叫到佢本人
通常都係搵返佢地班朋友換件衫就當係米奇
反正你地都唔識分架啦

雖然有啲off topic
但真係唔識分 介唔介意講少少
扮海豚會唔會人工高啲
尋日同扮尿兜果條友食飯...

佢話有條扮鯊魚既痾出黎d血係藍色 , 係咪你 ?

本身買條鯊魚已經貴,仲要照顧佢
加上啲鯊魚成日死,無辦法之下唯有請人扮
我係迪士尼做HR既

即係米奇老鼠係真架

反正你地都唔識分架啦

你可以留意返佢地個髮線
香港米奇米妮會睇得出係夾硬鏟個M字額頭出黎
但係佢地本人個髮線係天生,一睇就知自然好多
唐老鴨仲易分,聽叫聲就知,香港口音一聽就分得出

我係迪士尼做HR既

即係米奇老鼠係真架

反正你地都唔識分架啦

咁樣答你啦
真正個個米奇其實一直都係美國
而你平時香港見到個個係佢啲親戚/朋友黎架
上次同佢地吹水 原來都係得150蚊一個鍾

唔係我,真係唔係
樓主等比人炒啦,簽晒約唔俾公開呢d 野架wo

同埋連登好多小朋友上架,你爆晒d 野出來,人地無童年好慘架

我有個 朋友扮女廁D 馬桶 屌佢老母 日日望住D閪放條水柱出黎 打飛機
問番鯊魚 最接受穿崩嘅一次經歷係點

唔係我,真係唔係

唔係你 ? 真係唔係你 ?

我有個 朋友扮女廁D 馬桶 屌佢老母 日日望住D閪放條水柱出黎 打飛機

呃鳩你..

果d都係大媽黎...

靚女唔洗痾尿架...
我係入面做水母
啲人影相 成日都唔熄閃光燈
我係迪士尼做HR既

但佢身邊成日都有7個狗公
做開海龜好得閒
我係入面做水母
啲人影相 成日都唔熄閃光燈

做水母咪好囉..

做水草果d先大獲...
咪撚on9啦
鯊魚個大細咁樣 正常人冇可能入到去
你咪呃人啦 憨鳩仔
謠言止於智者
問番鯊魚 最接受穿崩嘅一次經歷係點

有次個肚腩好痕 諗住R兩下無人見到 點知比個細路見到,佢係咁指住我 再扯佢老母隻衫袖,我拿拿林游走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞