係海洋公園扮緊鯊魚,你問我未必答

397 回覆
687 Like 69 Dislike
今日in左dolphin 希望得

今日in左dolphin 希望得

聽聞好難
加油
高級熊貓師喺熊貓館留明
有冇巴打試過做其他外國d樂園?同香港大唔大分別?

我迪迪尼同OP都做過,想趁後生向出去闖下,香港來來去去得兩個樂園,塘水滾塘魚

做過美國迪迪尼
米奇真心串過馬撚
等收海洋公園律師信啦白痴仔

點解咁都有咁多正評 而家00後 90後太無聊?

創意台輕鬆下唔撚得咩屌你老母
又係度分幾多後
你老母好撚叻叻喎,生撚左你呢個咁叻叻既80後
是咪要咁講呀?
好撚心你柒少陣啦
呢種創意都想抹殺
睇完個post我連故都寫得出呀
你地成日blueblueblueblueblue 唔勊架咩?

D水要keep 住藍,攰都要死撐,一變透明水就仆街

Btw認真mode
水係藍色係因為得藍光冇比水吸收
你地就正啦 有得係水度淹,得閒可以游下水玩下
我係汽水機入面做 慘撚到仆街
夏天入面又熱又焗,日日都差啲中暑

咩汽水最好賣?
點解咁都有咁多正評 而家00後 90後太無聊?

創意台輕鬆下唔撚得咩屌你老母
又係度分幾多後
你老母好撚叻叻喎,生撚左你呢個咁叻叻既80後
是咪要咁講呀?
好撚心你柒少陣啦
呢種創意都想抹殺
睇完個post我連故都寫得出呀

呢句真...
海洋公園有咩唔係人扮?
利申扮緊威威司令
唔會比人食?

真心膠
有冇試過返緊工打丁?
好似某套搞笑漫畫唔記得咗咩名

有5百幾件低質user正皮
有5百幾件低質user正皮

你都夠膽話人低質㗎喎
解密戇鳩仔一直
好叻叻豬呀你

低質user自己手賤去加密 話返人解密
幾時開藍鯨館聽同事話請左十幾個人,但最近個咩blue whale 遊戲搞到好似cut左
幾時開藍鯨館聽同事話請左十幾個人,但最近個咩blue whale 遊戲搞到好似cut左

就係比呢個垃圾game搞到我無工番

公司冇錢

就係比呢個垃圾game搞到我無工番

屌!我上年見唔成鯊魚,今年本身諗住見藍鯨
點知 (聽講藍鯨有好多巴絲一齊做,所以有好多身體接觸機會
唉 因為唔識游水 夾硬去左做熊貓
唔係我都想係水箱浮浮下又一日
夏天真係熱到生熱痱囉

樹熊個邊好好pay 但因為件野太細只係請員工啲小學低年級既仔女 我個女有時想跟我返工都會去做
細個已經覺得係人扮架啦
原來係真
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞