[勸世] 溝緊女嘅你哋唔好再chur人

595 回覆
1446 Like 65 Dislike
奉勸各位溝緊女嘅巴打或者有冇女嘅你哋都好 千祈唔好chur一個你鐘意嘅女仔
我知道喺競爭咁激烈同埋咁多狗公嘅香港 你想搶先一步同女神更加close係人之常情 但唔好急進 係你嘅始終都係你 佢鐘意嘅遲早都係你

仲有d巴打會覺得自己用好多時間關心個女仔 不斷搵個女仔傾計 唔係講緊有來有回嘅傾計 係你自己單方面sd比人 個女仔見到咁多信息會好煩嫁 又或者奪命追魂call 佢宜家仲未係你女朋友 你就唔好管住曬佢嘅生活 比多d私人空間人 等佢回你 你先再覆佢

曖昧緊嘅巴打 唔好以為又送禮物又接佢翻工放工係好warm 你又錯曬 如果你哋係拍左拖 冇問題 問題係你哋自己成隻狗公咁 曖昧緊嘅你哋 得閒傾下電話 約出街 就可以進展得好快 切忌太過進取

利申:被女神厭棄了
陣間唔進取啲港女又嫌你唔夠主動
進取都要嘅,但太chur好似比人追數咁
Chur真係好辛苦 一邊signal完,見我未覆,又ig dm 啲嘢嚟,唞吓氣啊大佬
成日睇上線時間,一見佢online就chur講嘢傾計
我有一個相反既經歷
原本想追條女, 點知比佢每日奪命追魂CALL咁煩住我
佢返晏, 明知我返緊工都打黎,
到佢收工又打黎講講講講到凌晨都唔收線
幾日之後BLOCK左佢算
其實你唔鍾意佢咪講
你鍾意佢你好自然只會覺得sweet
除非佢真係變態咁好似仙氣條友咁
唔係唔鐘意 係唔鐘意啲人咁做
咁巴打你應該都幾有魅力先會比人倒追翻
係,要格硬傾計咁其實無嘢講可以唔洗keep 住text,定係得我一個唔鐘意keep住text
其實本來feel到佢對我都有feel,但可能太chur 扣曬分
開頭可能都ok嘅一兩日幾日咁,但一耐左對方咪會覺得煩,好似欠債比人追還錢咁
條件問題
唔追了,都過外國了
有車有樓做緊算係受人尊重嘅職業,有搞少少生意,算唔算好?
巴打去到嗰邊大把世界喇
我都有嗰frd話唔溝
覺得d女只係想有人請食飯

巴打不如分享下你嘅不溝女高見
咁真係好差 (外表/性格/談吐等) 先會被嫌棄
molamola
希望啦,我英文又唔係好流暢,連語言都唔太通之下,好難喎
樓主正垃圾
外表都OK嘅,雖然無180但又未至於低過170

談吐都OK嘅,性格可能就比較認真,太chur人好想知道對方諗咩咁
呢種痴女 溝到都死硬
邊有人會中意一直text
我仲以為巴打會想識翻港女,唔緊要嘅鬼妹係鍾意你倒轉學中文黎溝你呢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞