[勸世] 溝緊女嘅你哋唔好再chur人

595 回覆
1446 Like 65 Dislike
真係鍾意你嘅話會暗示要你主動啲,又或者佢主動引你主動啲
無論你講乜都好我都唔會比你褻瀆我女神的

你自貼罷
成班傻鳩狗公仲要溝女

女唔係用黎溝 係要一巴巴煎落去 用黎出氣㗎

平時啲女話好掛住你 你條傻鳩即刻好似隻狗咁擺曬尾有咩用?

個原理就係白紙黑點咁 你平時對佢好 佢慢慢潛意識覺得你對佢好係應份 係好男朋友既表現 慢慢日子耐咗
可能你得好少好少缺點 啲女人都會無限放大 覺得你唔夠好
巴打唔知講野精警,連嗰名都獨到過人,佩服佩服
以快打慢定循聚漸進,
真係個個唔同,
你係唯有賭大細,
當然拍多幾次既人會估到快定慢溝既機會會高啲,
A0 同 FuckBoy 最大分別就係度。
無標點睇得好辛苦.

講返正題,你絕對有機,
佢無落你閘已經係成功既一半,
你入唔入到閘就睇你表現喇。

如果對你無feel,
你連出黎同佢見面既機會都唔會俾你,
仲要反過黎佢主動叫你去搵佢喎。
比鐘意既人chur係sweet
比唔鐘意既人chur係煩夠未

利申 後者緊我要真愛呀
今朝佢起身傾到而家無停過好多野講
之後點進一步好
巴打講得好啱,未去到a0
但真係經驗少
推進關係依個step 好差自己
Feel到個女仔對你無feel都幾慘,不過都只可以收聲退場

與其講有無feel不如講有無條件,有條件=d女自動埋身
巴打你就好喇真幸福
巴打好大怨氣窩
講下你嘅故事黎聽下喇
聽人講過,溝係上一代嘅詞語,現世代係講吸引
吸引=引誘=扮好男人呃蝦條搏懵
但約出街真人驚dead air
ur face ur fate
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞