[勸世] 溝緊女嘅你哋唔好再chur人

595 回覆
1446 Like 65 Dislike
個mindset 唔啱呀cfu
第三日等回覆中
成日睇住部電話
傻閪先會chur 唔識溝女收皮啦
咁應該要點?
講完一句 佢唔覆就繼續等?
佢地只會嫌靚仔唔主動

如果普通料子就比D耐性
之前就係男校畢業 第一次溝女chur走左女神
臭雞
人哋冇再揾你就唔好再ig dm share啲post比人
冇再覆就唔該收皮
人哋都係廢事block你咋
唔鍾意你咪話你chur
無架啦,人地都唔鍾意你
要幾得閒先會留意個女仔用幾耐覆你,掉返轉有時間去諗呢啲嘢嘅又係咩男仔

你就會明白可能係條件造就出嚟嘅性格
佢唔覆都知咩料啦 邊會有人十幾個鐘都唔睇電話你sd多幾個msg都唔代表佢一定會覆你
但佢唔覺呢 如果佢講少啲我都會繼續同佢傾落去
進取同chur 兩回事
姐係話可以大膽啲約女仔出街etc
Chur係講緊奪命追魂call

不過條女唔鐘意你嘅隔三個月先hi一句都嫌你chur
會努力試下串佢
不過真係好似無點串過人
之前有個ibanker追,180+但唔靚仔
開口埋口講自己單deal幾多千萬幾多億,同佢食餐飯又要曬命話自己新買咗個gucci pouch,幾千蚊咋嘛好平
痴線架好煩想正常安樂食餐飯都唔得,仲要借啲意又行到好埋又搭膊頭
最痴線係同佢啲friend唱k, 自己周圍同人講我係佢女朋友 又問我以後佢有10億我會唔會”跟”佢
真係用個”跟”字,咩年代
結論係”條件”好唔代表性格正常
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞