[勸世] 溝緊女嘅你哋唔好再chur人

595 回覆
1446 Like 65 Dislike
咁曖昧係唔好架,傷心死人,成個中學全部都係佢,搞到你唔敢諗返起所謂人生最快樂既時光
而家又要搞移民又係移佢果邊,心理壓力好大,講起移民就透唔到氣,唔移又唔得,d手續又麻煩,做人做到冇哂心機
認真就kick d
我唔捨得佢啊我好想同佢一齊
你移過去佢知道左喇?
咁撚柒 要用車溝女
Ps 揸緊911 準備買多架6104 不過都是2手
都啱,唔應該拖住人
普通人一個, 咁岩遇到個癲既
岩呀, 及早離場
人地都開到口無可能 你只會浪費自己時間同埋繼續扣分
如果係靚女你會唔會考慮下
溝女黎講 口才最緊要

https://youtu.be/LyRmL8Pefs8

今日開始去練習啦,自我提升,接受挑戰
我口才都唔差,但佢又話我口甜舌滑溝開女
當然唔知,四年冇聯絡過,facebook見佢都變左好多都唔知佢變左成點樣既人,我就冇變過
搞手續個職員又同佢同姓(唔係d普通姓),我覺成個世界都唔肯放過我
其實追女唔洗耐, 由你鐘意左人又想開始親近計頂盡1個月心水清D既都知得唔得, 人地要拒絕你即使做晒你講既野樣會拒絕你, 我完全想像唔到一個女性會拒絕一個自己都有興趣既男仔撩自己什至覺人煩

奉勸師兄你有成功既實戰經驗先再分享唔好害人. 你個CASE係人地梗本對你無興趣而唔係你講既原因. 鐘意就去馬, 反而扮晒君子拖拖拉拉先係失敗既關鍵, 人地完全唔知你想點而俾後來者食左既大有人在.
反而我覺得性格重要d, 我本身都好怕痴身既人
唔知係我溝佢定佢溝我

Ps 揸緊6104 冇得輸 很抵屌 不過最愛都係911.2 gt3rs
仲會專登hea 你 睇你有無真心
做大海中穩固的石頭
Gtr3s 啲女唔撚識分

我依家揸緊最後一代既na 開篷911
其實有諗過轉taycan 不過無位叉電

Btw我現任都係同左我一齊先知我揸波子
我明 可能frd係用frd角度approach,所以唔洗咁多嘢避忌
感謝賜教
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞