【對自己好啲,學麥明詩】低調置業討論區 (344)

1001 回覆
1 Like 5 Dislike
比8成再借番300k 黎用?
你最後有冇conclusion ?
根據經驗, 中原美聯好興將岩岩成交左既盤即刻改做減價盤, 如果見到寫明減價真係唔洗睇

反而fb見到既多數真盤, 不過通常業主放左盤幾日先會有人po上fb, 如果搶手既到你睇到既時候已經遲左

我都係walk in搵AA約, 留低電話就算睇唔岩, 之後有新盤放出黎佢都會第一時間話你知
按保要俾18萬咁貴既咩?
agree
我都係諗住咁

不過大多AA都想賺快錢,你唔要佢手頭上果d 佢就算,唔會話有新盤放出黎佢話你知
一dd 總有AA會做多d
都係睇下咁岩遇唔遇到d正正常常溝通得到嘅
其實可唔可以自己考個aa 牌自己搞
咁當然要扮下野, 扮到你真係好有心去睇只係睇唔岩, 如果有另一半最好帶埋去睇

我果時同埋另一半搵AA帶左睇起碼十幾個盤....次次都話我女人睇唔岩....仲同個AA呻話女人好麻煩....反而個AA安慰番我轉頭話「睇樓係咁架啦, 女人好挑剔, 放心, 再幫你搵一定搞得掂」
咁不如搵d真係frd / frd用過嘅介紹算啦
已經係搵埋另一半去睇啦 同你做既野一樣
我地有目標盤,佢一查電腦話無就end 左topic
算啦 無謂糾纏
慳番啖氣搵過第個算
當然無糾纏la 香港aa 多的是 不過分享下咁解

但其實有aa 牌係咪都要入佢地公司做先有個電腦network

如果唔係自己整個牌自己屋企搵盤都幾方便
咁盤源一定係公司資源黎嘅
始終有好多有錢人 懶得搞 成盤野掉哂比AA跟就算
聽講1000萬上下既盤, 如果同估價偏得有啲多, 銀行係有機唔做8成比佢, 可能最後只批5成
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞