[PRO HANSI FLICK,BRAZZO RAUS!] 拜仁慕尼黑球迷討論區 捌拾參

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
洺卡可能已經比Kimmich更加接近拜仁中場核心

洛卡提到佢比德國一個巴伐利亞既老球會請去食飯講未來大計,嚇到我彈起

首先巴伐利亞州既有錢球會唔係一般既有錢人
巴伐利亞係德國第一個歐連六冠球隊,係德國第一個六冠王,亦都好近第二次
所以佢地一直係有錢、有理想、有逃税、亦都有好好既體育總監,一路都keep住財政穩健既精神
Roca本來會喺拜狗、西班牙同步上位,成為全球史上最強防中。

不過,頭先有消息指Roca同拜狗「暫緩」上陣。

其實,反洛團隊同盟友一早已經準備好,狙擊Roca上位計劃。

我地唔係要佢「暫緩上位」,係直頭要佢「離隊」!

既然佢地暫緩上位,我們更加要乘勝追擊,立即一人一信狂轟喺拜狗封殺佢!
係,其實洛卡係4名垃圾收購之一。
係,8月11日洛卡正式俾沙狗睇中。

但係咁只會令洛卡更加豁出去,以真身圍繞四大垃圾,光復德甲。

拜狗是神聖,認真交流權術的地方。
不是搞轉會,規劃球隊,撐教練.....的地方。
能進入拜狗管理層,就應該好好珍惜,因為你代表著老屎忽足球,是少數權術精英,22%人左右,而不是為球隊規劃未來,不然將來的高層GG了。
我的未來,拜狗之路~要私心繼續走。
屌你老味
如果森馬做體育總監,唔知費蛇會唔會走
Over埋哥師個dead body
無險可守了
Psg隊波好有冠軍相
借科倫斯好過買乜鳩Sarr啦
BLM
只有藍衫能夠捧r聯了
屌你老味,今年r聯唔係沙狗真係可以衛冕到

你簽個好少少嘅中場已經唔洗甘哥插喉踢
強如鏝都俾psg㩒屌,但我地30幾射爆大鈀黎

國際賽同沙狗一齊死全家please
吹咩,有錢買教練無錢買人
鈀個個輕鬆一扭二
死都唔放提就r聯2連冠了

夠膽死放提走入Roca就算
真係好唔甘心咁就俾高層搞死...
由一次睇住宇宙仁隕落

拿哥啲波進攻好撚悶,有撚排都唔會變翻六冠隊拜仁
有人幫佢排咗個3421 雞髀加仔打wing back
唉,拜狗搞到咁我諗同我棄足球都不遠
想同車換tt
拿哥啲所謂進攻即係響中後場鳩搓然後大腳斬上前面
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞