[PRO HANSI FLICK,BRAZZO RAUS!] 拜仁慕尼黑球迷討論區 捌拾參

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
留名等睇拿高士文嚟拜仁步高華後塵
Son琴晚又喊苦喊忽
係時候離隊了

Welcome 壽衣佬!
幫沙狗整套ok?
硬係覺得會名大於實
是但啦
有名有實都係趕走
搵風車sir金判坤牛丸我都冇感覺
但漢尼斯好buy拿高士文
可能呢方面會令拿高士文輕鬆d
不過都要睇埋更衣室班大佬點睇
後生過紐亞
@Lahm清
鉏鈾唔撚上水我搵到新嘢玩了

【反對聲音?】我Block你咪Block你囉,駛撚理你感受
https://lih.kg/aNvFjqV
#48 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區
邊撚個

撚個出名啲既人架啦
大紀袁Kol 比Trump更加接近美國權力核心都唔出名
屌打港父呢啲老鼠啦
我拜歡迎兒子
【Now Sports】萊比錫開出高達3000萬歐元買斷費,希望嚇走拜仁慕尼黑別硬撬教練拿高士文。
由於疑似與管理層不和,因此教練費力克早前已表明希望在今夏離開拜仁慕尼黑。此話一出,立即盛傳拜仁希望從萊比錫撬走少帥拿高士文(Julian Nagelsmann)。

德國Spox報道,拜仁已經接觸了萊比錫,但後者的立場十分強硬,堅持要收3000萬歐元的買斷費才讓拿高士文離隊。如果成事,拿高士文將會成為史上轉會費最高的教練。

除了面對萊比錫獅子開大口外,拜仁更要面對熱刺的爭奪。這支北倫敦球會早前辭退了摩連奴,暫時由美臣任看守領隊,據知已視33歲的拿高士文為接任的首選。

拿高士文曾以28歲之齡刷新德甲最年輕教練的紀錄,並在2019/20球季帶領萊比錫殺入歐聯4強。

三千萬買個教練 之後話無錢買人屌你呢啲戇鳩事真係我拜先會有不如拎去買人之後沙利狗自己躝落去教啦

成件事錯晒
其實沙狗走就可以解決所有問題
好似無咩點聽過要比錢買教練

下季要反拜了直到沙狗躝

不如下季一齊睇柏林聯好無
為咗買斷拿高張約搞到而家未必有錢買卡馬雲加
其實係咪全世界得拜仁管理層先有呢啲決定
嗱,老老實實我對近年法甲黑人冇乜信心
我都唔想要佢,但冇轉會budget(差少少錢但用嚟買垃圾),搞到個教練想走然後高價買第二個教練
但係買呢個好過沙利買埋sarr 同Roca 頂數
係 搞到個6冠教練想走然後高價買第二個教練
拜仁管理層其實好似某國一樣,權威不容動搖 我估高層之前想留費蛇,不過費蛇咁單方面宣布,其實係擺明留鳩你面,或者佢已經真係頂唔順條撚屌,又知班鳩層實保沙狗,所以決定自己走人
費蛇高調向外咁樣宣布resign 觸動左佢哋班管理層嘅神經同權威?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞