[PRO HANSI FLICK,BRAZZO RAUS!] 拜仁慕尼黑球迷討論區 捌拾參

1001 回覆
8 Like 4 Dislike
之前又話踢完今季先傾嘅轉個頭就官宣
哥點會有前三
Nerlinger says hi
拜啲高層咁撚難頂 唔覺捱到五年
軒帥同費帥都係間接比高層整走
買人就識財政穩健
迫害啲挑戰你權威既人就數百萬當係碎銀

唉 心鳩淡
計埋附加條款係史上最高教練轉會費
隊波啲高層真係好撚垃圾
如果睇咗十幾年懶得轉一定走
漢狗沙狗幾時死?
*如果唔係

嬲到字都skip埋
拿高士文好快由拿帥->拿蛇->拿狗
最撚嬲係兩次氣勢最強個陣都因為 d 無里頭原因斷撚左條氣
我本身真係ff過衛冕三冠

唔係沙狗我真係覺得唔係無可能
好心學下ps啦
咁多follower仲要用ig story改圖真係好肉酸好冇誠意
下面屌拜狗果d好無新意
講到口都臭
拿高士文上任後會有甚麼難題呢?可否看好?
https://youtu.be/q2HYYDew0Sk
好撚怕拿哥嚟到玩三後衛
唔知點解,出面班人會覺得希帥費蛇兩次三冠王係時勢做英雄。無可否認,贏歐聯真係要運氣,例如上年決賽都死好命左幾次。但係我哋 rate 希帥費蛇高過哥帥拿高士文 (at the moment) 其實好合理,因為呢兩個教練摩下拜仁真係打出嚟有種君臨天下氣勢,而你兩次都咁無撚啦啦換帥,我哋屌其實好合理,唔明做乜話我哋麻煩。當然,我都唔想拿高士文死,但個陣高華嚟教,大家又何嘗唔係 FF 話帶到乜嘢新思維比我哋
最怕佢引入既新思維,會破壞晒呢兩年辛辛苦苦先建立番既正軌,又將個戰術改到令班球員發揮唔到佢哋既特質。

仲有,當高華兩兄弟叫係有拜仁DNA,班球員其實都唔會買你賬,我睇唔到呢班新團隊可以鎮到班球員,而家你比咁貴錢簽人5年其實都係賭,高層係咪咁有信心拿高士文真係教得到,咁多年嚟,好似得希斯菲特係可以教到連續5年,萬一跟住呢年成續大跌watt,你班高層會好樣衰。
雲拿果種廢
sls 6碼都唔入
但轟踢得幾好
如果拜有得對蝗應該可以血洗
睇車斬殺賤種
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞