Apple 4月發佈會後3大仍未停售嘅考古產品

154 回覆
150 Like 6 Dislike
淨係個3。5頭聽歌已經夠
HomeKit,
Thread protocol,
Audio Sharing,
AirPlay,
Fitness+,
Gaming (iPad class game),
Years of software update

利申: Chromecast with Google TV 用家, 冇Apple TV
好似除咗gaming
其他嘢好多都係轉咗個名
求其一部smart tv 都有齊 netflix viu hbo prime hmvod apple tv,有乜app咁特別要買佢
咁佢硬件上真係多咗嘢既Thread, Audio Sharing 都應該要專用hardware

最新Chromecast 玩下Asphalt 9 都疾到飛起, 再加埋佢個remote 一定冇Apple TV 咁好用. 甚至可能佢個remote 設計就俾唔到你打機

Apple SoC 廢極都係某年iPhone 用過既, 唔似Chromecast 咁Google 唔知點物色咗間台灣細廠買啲野雞SoC 返嚟
我部垃圾LG smart TV過左保養就壞左上網,wifi同lab都冇用,係靠apple tv 睇波咋
樓主唔岩,響度刺激idog
曲到圓咁多真心膠
我初初以為新iMac會係咁嘅樣
其實簡簡單單咪最好囉,而家五顏綠色成個玩具咁

回歸返初代 iMac 咁啫
好耐無見過iPod touch
netflix 都睇唔到
黑 mon
Apple TV 定位應該似PS4
比得A12 你用 都係預你玩game
apple搞tv都浪費時間

咁多串流平台
1 airplay iphone macbook
2 itunes/tv+買戲
3 plex streaming
4 房連projector睇黃viu/youtube
6s 成為最大贏家
部A8 Apple TV好撚抵屌(幾年前)
嗰陣一出就買 用到今日
其實A10X gpu勁啲
iPod Touch已經轉型做商用機
大把POS系統用佢,因為平
其實用pixel 然後買多部 ipod touch 好抵
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞