Apple 4月發佈會後3大仍未停售嘅考古產品

154 回覆
150 Like 6 Dislike
touch咁能細又冇咭 有咩用
"新果款appletv 仲可以做到射條片出黎電視播,iphone 可以繼續做自己野,唔洗hold 住係電話都要播住片"

咁撚樣都係新功能 唔撚係呀
上面舊野仲係2007 年,未有呢個功能
本身有人講笑話如果淨係想要隻新remote俾本身有Apple TV 4K gen1既人,買呢個FHD版化算d
不過原來Apple有獨立賣隻新remote 59蚊
chromecast 唔好咩
2021年唔會有非smart tv
ipod touch都唔算差嘅
係唔減價衰
有幾多so call smart tv 真係夠smart 夠多apps
apple tv 都係千幾蚊,聲畫質素同支援嘅spec 都超晒班,仲想點
iPad mini?
電視有apple tv apps 可唔可以連到airpods?
正宗idog
課金俾 apple 就是型
帶埋條HDMI線去?
而加講緊apple tv個價on9
幾百蚊就差唔多 成千蚊
其實我唔係太明佢同chromecast最新嗰gen有咩分別
但係就貴double 貴在粒u?
但係我又唔係好知明明chromcast都可以4k又hdr又dolby mud mud 7 7嘅時候 粒u個分別喺邊
你試下唔收錢娛樂下我地囉
幾時出架512gb既電動車
正宗apple狗 九唔搭八
人哋問你呢嚿嘢有咩用
又叫人睇tvb
你戇撚鳩?
"32GB僅售$1199,比全新 Apple TV 4K 32GB平咗足足兩舊水"
好抵屌
可以用黎做homekit controller
用緊,好正
有ipad pro, iPhone, imac 但主力係ipod touch
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞